Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

OI EYΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Τ.Ε ΣΤ.ΧΡΥΣΑΦΗ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΜ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

Σαν πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής θα ήθελα να πω ότι επειδή η επιτυχία της μικτής μας ΝΕΩΝ δεν είναι έργο μεμονωμένων ανθρώπων θα ήθελα πρώτα απ όλα να ευχαριστήσω τα σωματεία μας που " τροφοδοτούν " με παιδιά της μικτές μας καθώς και να τα συγχαρώ για την άριστη δουλειά που απέδειξαν ότι κάνουν στις υποδομές τους .

Στη συνέχεια θέλω να συγχαρώ το προπονητικό μας team κ.κ. Μακροδημήτρη, Αντωνολουκά και Κατσάνο όπως και τα μέλη της επιτροπής μου κ.κ.Δεστούνη ,Λαμπρόπουλο,Λάμπρου και ιδιαίτερα το κ.Καρβούνη και τον ακούραστο μας έφορο κ.Παναγιωτίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προ επιλογές που έχουν γίνει για τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ ηλικίας 2001 κ 2003 κέρδισαν  τον τελικό του τουρνουά που μετείχαν στο Λουτράκι.

Τέλος να συγχαρώ τα παιδιά μας της μικτής Νέων γιατί η επιτυχία πραγματικά τους ανήκει και εύχομαι πραγματικά για την κατάκτηση του τελικού περιφερειακού πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της Τεχνικής επιτροπής ,


Σταύρος Χρυσάφης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου