Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.ΛΕΠΤΑΤΖΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ

ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ προανηγγειλε η διοικηση του Ολυμπιακου Αγιου Στεφάνου με επισημη ανακοινωση της με την επισημανση οτι θα αλλαξουν αρδην τα παντα σ ολα τα επιπεδα Και ηδη ξεκινα ο προγραμματισμος 
Αναλυτικά η δήλωση του ΔΣ του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και του προέδρου Κοσμά Λεπατατζή:
«Οπωσδήποτε, είμαστε πικραμένοι διότι η προσπάθεια και οι κόποι μαας μιας χρονιάς δεν είχαν αίσιο τέλος. Μαθαίνοντας από τα λάθη μας, η επόμενη σεζόν για το σωματείο μας θα είναι σταθμός. Το σωματείο θα αλλάξει άρδην σε όλα τα επίπεδα.
Νέοι άνθρωποι, νέα φιλοσοφία, νέος τρόπος δουλειάς θα είναι τα στοιχεία που θα βασιστεί η προσπάθεια της νέας περιόδου.
Την επόμενη εβδομάδα θα προγραμματιστεί συγκέντρωση παραγόντων και εκεί θα γίνουν ανακοινώσεις σε όλα τα επίπεδα: Ανακοινώσεις διοικητικά, οργανωτικά και αγωνιστικά.
Τη νέα σεζόν όλοι θα δούμε έναν άλλον Ολυμπιακό, αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας του. Παράλληλα, το ΔΣ και προσωπικά ο Κοσμάς Λεπατατζής θέλουν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Διονύσου κ. Ζαμάνη Διονύσιο για το ενδιαφέρον του για τον σύλλογο.
Ήδη, έχει βγει σε διαγωνισμό η αντικατάσταση του τάπητα, με τεχνητό χλοοτάπητα 7ης γενιάς, ενώ θα υπάρχουν βελτιώσεις των αθλ. Εγκαταστάσεων του γηπέδου.
Τέλος το ΔΣ του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου εύχεται Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλον τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου