Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Μ.ΠΕΜΠΤΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΞΕΚΙΝΟΘΥΝ ΣΤΙΣ 11 ΜΑΙΟΥ

την  Μ. Πέμπτη στις 15:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πλέι οφ του Πρωταθλήματος, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η Σούπερ Λίγκα. Έτσι, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος θα μάθουν το πρόγραμμα της Β φάσης της διοργάνωσης που ξεκινα στις 11 Μαιου 

Σε ότι αφορά την βαθμολογία για την ώρα η ΑΕΚ ξεκινάει με 3 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός με 2, ενώ ΠΑΟΚ και Πανιώνιος χωρίς βαθμό. Ωστόσο η επικύρωση της βαθμολογίας για να ξεκινήσουν και οι αγώνες κατάταξης θα γίνει μόλις εκδοθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την ποινή της Ένωσης (-3 βαθμούς) με αφορμή τα επεισόδια στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Σε περίπτωση που η ποινή των «κιτρινόμαυρων» μείνει ως έχει τότε θα ξεκινήσει στα Playoffs με 2 βαθμούς, όσους και ο Παναθηναϊκός. Η απόφαση της Εφέσεων αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη μετά το Πάσχα.
Η διαδικασία των Playoffs θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 29 Μαΐου, καθώς την επόμενη οι σύλλογοι πρέπει να έχουν αποδεσμεύσει τους ποδοσφαιριστές τους (UEFA Release Date) εν όψει του EURO 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου