Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΑΝ ΓΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ Ν.ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΔ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ ΜΕ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Με μια όμορφη εκδήλωση μέσα σε ζεστό κλίμα όπως αρμόζει σε αυτή την ομάδα εχθές το απόγευμα έπεσε η αυλαία για αυτή την χρονιά με τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΑΤΩΝ Πρωταθλητή και στα σαλόνια της Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ. 
Χθες το απόγευμα στο κλίμα που προαναφέρθηκε δύο από τους Προέδρους πρώην Διοικησεων της ομάδας οι κοι Δημήτρης Καλυβιωτης και Χρήστος Κωνστας παρέθεσαν γεύμα στο Cafe Bar Restaurant SPOON του κου Βασ. Γκικα στην πλατεία Ξενοφωντος στα Σπάτα. Με αυτό τον τρόπο οι δύο πρώην Προεδροι ήθελαν να τιμήσουν τον πρόεδρο Νίκο Κατσιγιαννη, την Διοίκηση, τους Παίκτες, προπονητές τον Τεχνικό Δντη Δημήτρη Μητρογιάννη και τον Μάκη Ράπτη για την μεγάλη επιτυχία μέσα σε δύο χρόνια από την Β ΕΠΣΑΝΑ η ομάδα βρέθηκε στην Γ ΕΘΝΙΚΗ. 
Το κέφι, τα πειράγματα μεταξύ τους έδωσαν και πήραν και στο τέλος έδωσαν ραντεβού για τον Ιούλιο στο ξεκίνημα μιας νέας σελίδας γιαυτην την ομάδα. 
Ευχή όλων η ομαδαρα σταθεί αξία στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, που από φέτος εάν εφαρμοστεί η απόφαση για 8 ομίλους θα γίνει ακόμα δυσκολότερο γιατί ακόμα και πρώτη να τερματίσει μια ομάδα θα πρέπει να δώσει αγώνες πρόκρισης για την Β Εθνική. 
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση και όλοι μαζί σαν μια ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσουμε! 
Καλό Καλοκαίρι και σε όλους τους φιλάθλους αλλά και τις ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ και ευχόμαστε να έχουν καλή πορεία με επιτυχίες στην νέα γι αυτούς σεζόν... 
Στην ΕΠΣΑΝΑ τους Δημοσιογράφους και συντελεστές του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ που στάθηκαν κοντά στις ομάδες του Ερασιτεχνικου Ποδοσφαίρου. 
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Για το Γραφείο Τύπου
Κ.Α.ΒΑΜΒΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου