Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Ε.ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ" ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ" ΚΣΙ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Α.ΠΟΛΠΑΤΖΗΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ"

Συνεχίζονται οι αναταράξεις που προκάλεσε η πρόταση του Δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς για την συνένωση των ποδοσφαιρικών ομάδων της Τριγλίας και της Θύελλας.
Σήμερα, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό, ο κ. Μπουρνούς, αν και ευρισκόμενος στην Τρίγλια, απαντά σε όσα ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Αντώνης Παλπατζής στην Γενική Συνέλευση της Τριγλίας την περασμένη Πέμπτη.
Στην απάντηση του ο κ. Μπουρνούς αναφέρει ότι οι ισχυρισμοί του κ. Παλπατζή δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα και πως η κοινωνία επιθυμεί αλλαγές προς τα πάνω που θα γίνουν όταν έρθει η κατάλληλη ώρα.
Αναλυτικά ο κ. Μπουρνούς ανεφέρει:
«Το δικαίωμα της επιλογής είναι αναφαίρετο, όχι όμως το δικαίωμα της διαστροφής των λόγων.
Προφανώς ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν οι ισχυρισμοί του αντιδημάρχου Αντώνη Παλπατζή με την πρόταση που απεύθυνα στις ομάδες και στην οποία δεν ήταν συνδαιτυμόνας.
Προφανώς από άγνοια διατύπωσε ισχυρισμούς μακριά από την ουσία και την αλήθεια της πρότασης μου, η οποία ήταν πραγματική συνένωση των τριών ποδοσφαιρικών σωματείων χωρίς διατήρηση οφικιων κανενός.
Αναγνωρίσω το συναισθηματικό κριτήριο στον καθένα, άρα και σε αυτόν, όχι το δικαίωμα να με ερμηνεύει.
Δικαίωμα καθενός να διαλέξει την ιστορία από το μέλλον.
Προσωπικά επιλέγω το μέλλον, σεβόμενος την ιστορία.
ΟΣΟ για το χρόνο που εκδηλώθηκε η πρόταση, αυτή έγινε όταν ανέλαβα δήμαρχος. Ούτε πρωθύστερα, ούτε αργότερα. Όταν έπρεπε.
Η επιλογή όμως δεν είναι δική μου, παρά μόνο των σωματείων. Μόνο η πρόταση για ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στο δήμο μας.
Έχω όραμα το μεγάλο και δεν θέλω να επιτελώ διαχείριση στο μικρό.
Η κοινωνία επιθυμεί αλλαγές προς τα πάνω και αυτές θα γίνουν όταν έρθει η κατάλληλη ώρα.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας για κάποιες φωνές αναλήθειας που ακούστηκαν.
Την καλημέρα μου από το εξωτερικό.»
Δείτε σε βίντεο όλα όσα ανέφερε ο κ. Παλπατζής σχετικά με την πρόταση του κ. Μπουρνούς, κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Τριγλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου