Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

NIKH ΓΟΗΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Αστέρας Βάρης πετυχε  νίκη γοητρου  απέναντι στην Ατλαντίδα και την κατακτησε γιατι ηταν  ουσιαστικός και αποφασιστικος με ανατροπη Η ομάδα του Πέτρου Μπόντζου, διαχειρηστηκε σωστα το παιγνιδι και  εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν παιρνοντας βαθεια βαθμολογικη ανασα 
Η  επιτυχια του Αστερα αποκτα μεγαλη σημασια αφου σημεωθηκε επι της κυπελλουχου Ατλαντιδας που εμφανιστηκε με ολα της τα ατου στη Βαρη 
Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ, μάλιστα, μπήκε γερά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το σκορ στο 19' με κεφαλιά του Καλιαμπάκα από σέντρα του Πλατέλλα. Ο Αστέρας, που είχε δοκάρι στο ξεκίνημα με τον Μπάτσι (10'), έψαξε αντίδραση από εκεί και πέρα και ισοφάρισε σε κρίσιμο σημείο, λίγο πριν το φινάλε του α' μέρους, όταν ο Φυλακτός έκανε λάθος εκτίμηση και ο Μπάτσι με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη η Ατλαντίδα ήταν η ομάδα που είχε μια ελαφρά  ανουσια υπεροχή, αλλά ο Αστέρας Βάρης ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος στον στόχο του και πέτυχε το 2-1 στο 62' με πέναλτι του Κατσούγκρη, το οποίο κέρδισε ο Μπάτσι από τον Φυλακτό που τον ..γκρεμισε σε μια εναερια μονομαχια  Το ματς άνοιξε στο τελευταίο 25λεπτο με την Ατλαντίδα να πιέζει για την ισοφάριση και να χάνει τη σπουδαιότερη ευκαιρία της με τον Σιούτη. Καλή ευκαιρία στο φινάλε είχε και ο Αστέρας Βάρης με τον Κατσούγκρη.
Διαιτητές: Ο διαιτητης Μπερέτας,  και οι βοηθοι Λάμπρου, Μπαλάγκα ειχαν πολυ καλη αποδοση 
ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ: Αφουξενίδης, Βεϊόγλου (88' Κουσιάκης), Νταλάκας, Ιωσήπου, Ντόνης, Καραγιάννης, Ιωακειμίδης, Ζαμπαράς (62' Κοτζάι), Μπάτσι (89' Κόντι), Κατσούγκρης, Μαυροθαλασσίτης.
ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Φυλακτός, Παππάς, Πλατέλλας (76' Καρακώστας), Κουλίρα, Κολοτούρος, Μαλάι, Κόντι (65' λ.τρ. Σιούτης), Πανόπουλος, Καλιαμπάκας, Χρυσάφης, Κούτρος (70' Κατσιγιάννης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου