Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ηδη οι χοροι καθως ο πρωτοπόρος Αήττητος οδευει πλεον και με τα δυο ..ποδια στην Γ εθνικη μετα την νικη του 3-1 επι των Γλυκων Νερων εχοντας διαφορα 11 βαθμων απο τον Ολυμπιακο Λαυριου Πλεον τιποτε δεν τον σταματα και τωρα βλεπει το ματς με την Ατλαντιδα για να σφραγισει την ανοδο .
Στο σημερινο ματς  το πρώτο ημίχρονο ανήκε εξ ολοκλήρου στον Αήττητο, που έκανε το παιχνίδι του με καλή κυκλοφορία και είχε τον απόλυτο έλεγχο. Προηγήθηκε στο 30' με υπέροχη ατομική προσπάθεια και ωραίο σουτ του Σεΐτι, ενώ στο 40' ο Αλεξίου έκανε και το 2-0 με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Τα Γλυκά Νερά φώναξαν στο 38' για ακυρωθέν γκολ (οφ-σάιντ) του Κλωνάρη, αλλά η κυριαρχία των γηπεδούχων στο α' μέρος ήταν ολοκληρωτική και είχαν δύο-τρεις καλές ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα.
Στην επανάληψη τα μαχητικά Γλυκά Νερά του Αλβέρτου Παπαδάκη ισορρόπησαν την κατάσταση και έβγαλαν αντίδραση, με τον Αήττητο να δίνει χώρο στον αντίπαλο. Το ματς είχε καλό ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν με τον Πότση ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ Κύρκο που κράτησε σε εκείνο το σημείο το 2-0 με καλή επέμβαση. Στο 85' δεν τα κατάφερε, ωστόσο, αφού ο Γάσπαρης με πλασέ μείωσε σε 2-1. Όλα τελείωσανστο 90', όταν από ασίστ του Γκούμα, ο Σκούμας διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ του Αήττητου.
***Διακριθέντες για τον Αήττητο οι Τσέπας, Αλεξίου και Γκούμας ***Ο τεχνικός του Αήττητου Σπάτων, Πάρης Κωνσταντακόπουλος, αμέσως μετά το ματς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και τόνισε πως «δείξαμε διάθεση και νομίζω πως μέχρι το 60' ήμασταν πολύ καλοί. Το +11 είναι σίγουρα σημαντικό για εμάς αλλά συνεχίζουμε σοβαρά μέχρι να έρθει η μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου»
Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Κάλλης, Παπαδιώτης πηγαν καλα σε γενικες γραμμες
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας, Λαλαούνης, Βιδάλης, Αλιμπάς (75' Κοσμάς), Αρκουμάνης (26' λ.τρ. Λαζάρου), Σεΐτι, Λύγκος (65' λ.τρ. Μασκλαβάνος), Γκούμας, Σκούμας.
ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Καταχανάκης, Αλεξίου, Συμβουλίδης, Βατίστας, Τσάνη, Κλωνάρης (80' Λαναράς), Γάσπαρης, Βάρδας, Γεωργάκας, Δογάνης (70' Γιαννούλης), Νάνος (60' Πότσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου