Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

OMOΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΤΟΥ Superferry ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΣΠ ΛΟΥΚΑΤΟΣ

Στα «κιτρινόμαυρα» στολίστηκε το Superferry για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Ακαδημιών της Τριγλίας Ραφήνας το βράδυ της Τετάρτης.
Μικροί και μεγάλοι γέμισαν την αίθουσα δεξιώσεων του πλοίου και πέρασαν μια όμορφη βραδιά με δώρα και φαγητό ανταλλάσοντας ευχές για το νέο έτος γιορτάζοντας παράλληλα τις επιτυχίες που είχαν τα τμήματα των Ακαδημιών την χρονιά που σε λίγες μέρες μας αφήνει.
Όσο για την διοργάνωση, η Επιτροπή Υποδομών της Τριγλίας εξέπληξε με την απόφαση της να πραγματοποιηθεί η γιορτή στο νέο απόκτημα των Αδελφών Στεφάνου, παίρνοντας στο τέλος τα εύσημα απ όλους.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε φαγητό, αναψυκτικά και έναν Άγιο Βασίλη έκπληξη με τον Κώστα Καραμάντουλα να ντύνεται ίσως για πρώτη φορά στα ερυθρόλευκα για να μοιράσει τα δώρα στους μικρούς αθλητές .
Το καλωσόρισμα έκανε εκ μέρους του ΔΣ των Ακαδημιών ο κ. Λευτέρης Βρετζάκης ο οποίος ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τους Αδελφούς Στεφάνου για την παραχώρηση του Superferry, τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών Ανδρέα Ντερτινή, τους προπονητές και όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
Τόνισε ότι η δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες της Τριγλίας φαίνεται χρόνο με το χρόνο από τα αποτελέσματα, μίλησε για την στελέχωση τους από γιατρούς, φυσιοθεραπευτές και τους προπονητές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Τέλος ανέφερε ότι η προσπάθεια που γίνεται έχει σαν σκοπό παιδιά από τις Ακαδημίες να στελεχώσουν την αντρική της Τριγλίας.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης ο οποίος αρχικά ότι χαίρετε που βρίσκεται σε γιορτή αθλητικού συλλόγου μιας και το πνεύμα της Δημοτικής Αρχής είναι ότι αφού τα παιδιά βρίσκουν διέξοδο να καταναλώσουν την ενέργεια τους στους αθλητικούς χώρους, αυτό σημαίνει για την κοινωνία μας ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο.
Ανέφερε ότι η τωρινή Δημοτική Αρχή έδωσε μεγάλο βάρος στις αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές, όπως τα νέα γήπεδα στη Διώνη, στη Διασταύρωση Ραφήνας αλλά και για την δρομολόγηση του νέου γηπέδου στην Αρίωνος, γιατί όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δεν βρέθηκε τίποτα έτοιμο. Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Πιστικίδης είπε ότι η Δημοτική Αρχή προσπαθεί ώστε να υπάρχει ο τόπος και ο τρόπος για να μπορέσουν τα νέα παιδιά να αθλούνται και απευθυνόμενος στους υπεύθυνους των Ακαδημιών είπε ότι « όσο αφορά τον τόπο εμείς (η Δημοτική Αρχή) ιδρώνουμε γι αυτό, όσο αφορά τον τρόπο ιδρώνουν οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών»
Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρόεδρος της Τριγλίας Ραφήνας Μάριος Διαγγελάκης ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές, υγεία και έδωσε τα εύσημα στο προπονητικό τιμ των Ακαδημιών για τις διακρίσεις που έχουν πετύχει.
Εκτός των παραπάνω παρόντες μεταξύ αλλών στην γιορτή των Ακαδημιών ήταν οι Αντιδήμαρχοι Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς και Αντώνης Παλπατζής, ο Αντιπρόεδρος της Τριγλίας και Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Χαχολάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Παροικάκης, ο τοπικός Σύμβουλος κ. Γερεντές, ο πρ. βουλευτής της ΝΔ Νίκος Καντερές, ο πρόεδρος της Θύελλας Ραφήνας Σπύρος Λουκάτος, ο Χρυσός Καμίνης, ο Αντώνης Τόγιας, από το διοικητικό συμβούλιο της Τριγλίας ο Δεύτερος Αντιπρόεδρος Δημήτρης Μισοκοίλης, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Κοζής, ο Ταμίας Δημήτρης Νικολούλιας, ο Ειδικός Γραμματέας Γιάννης Βατίστας και ο Ηλίας Περικλέους, από την αντρική ομάδα οι ποδοσφαιριστές Σ. Καμβύσης, ο Γ. Δήμιζας και Π. Ηλιάδης, ο πρόεδρος των Τριγλιανών Ραφήνας Γιώργος Κικής, από τις Ακαδημίες της Τριγλίας οι κ.κ Σταυρίδης ,Γερακάκης, Κρικέλης, Κονταρίνης, Προύσαλης, Τόλιας και φυσικά γονείς, φίλοι και οι αθλητές απ΄ όλα τα τμήματα των Ακαδημιών της Τριγλίας.
ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  www.irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου