Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΕΚΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΑΣΣΑΡΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΡΟΥΝΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΤΟΝ αμυντικο  Αντώνη Πάσσαρη απεκτησε η  ομαδα του Νικολακάκη Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, που στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στα Μελίσσια (Β' ΕΠΣ Αθηνών), συμφώνησε σε όλα με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Θανάση Νικολακάκη και μετακομίζει στο Μενίδι.(φωτο απο την συμφωνια ) 
 Σημαντικό ρόλο στο να πειστει  ο παίκτης και να φορέσει την φανέλα του Νικολακάκη, έπαιξε η παρουσία του κουμπάρου του Σπύρου Τσούνη στην ομάδα
Να σημειώσουμε πως ο Αντώνης Πάσσαρης, προέρχεται από εξαιρετική χρονιά πέρυσι με την φανέλα της Ατλαντίδας, ενώ κατά το παρελθόν έχει παίξει -μεταξύ άλλων- και στην Μάχη Μαραθώνα.
Από εκεί και πέρα, ο 26χρονος αμυντικός που διακρίνεται για την μαχήτικότητα, τη δύναμη και την ταχύτητα του, δεν αποτελεί την μοναδική προσθήκη. Σήμερα, έκλεισαν στην ομάδα του Νικολακάκη επίσης, τόσο ο 18χρονος αμυντικός Αναστάσης Ρούντος από τη Δόξα Ποντίων, όσο και ο Βασίλης Αναγνώστου (21χρονος μέσος) από τον Αχαρναϊκό. Φυσικά, τον... χορό των μεταγραφών στην περίοδο του χειμώνα είχε ανοίξει ο πολύπειρος μέσος Αντώνης Καλογήρου. Ο Νικολακάκης αναμένεται να προχωρήσει στην απόκτηση κι ενός επιθετικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου