Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

O AΣΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΤΑ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Oι μεταπτωσεις είναι το στοιχειο που διακρινουν τον Αστερα αφου τωρα η ομαδα χτιζεται και αποκτα ομοιογενεια Ετσι η νικη μεσα στα Γλυκα Νερα ηταν βάλσαμο μετα τον αποκλεισμο στο κυπελλο και ασφαλως οι τρεις ποντοι που κατακτησε η ομαδα της Βαρης κερδιζοντας με 2-1 ειχαν ευεργετικο χαρακτηρα
Τα Γλυκά Νερά, έπαιξαν με πάθος, έδειξαν πως ήθελαν πολύ το αποτέλεσμα αλλά ήταν άστοχα και άτυχα στην τελική προσπάθεια και εχουν περιέλθει σε δυσκολη θεση
Ο Αστέρας  άνοιξε το σκορ στο 45' με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ του ΜπάτσιΟι γηπεδούχοι ισοφάρισαν μάλιστα στο 50' με κεφαλιά του Λαναρά, ενώ είχαν και ορισμένες καλές στιγμές στο επόμενο δεκάλεπτο. Ο Αστέρας με μεγαλύτερη ηρεμία στο παιχνίδι του ωστόσο κατάφερε στο 65' να βρει δεύτερο γκολ με πλασέ του Κοτζάι και από εκεί και πέρα ήλεγξε απόλυτα το ματς. ***Διακριθέντες για τον Αστέρα Βάρης οι: Μπάτσι, Καραγιάννης, Κατσούγκρης και Κοτζάι.
-Η διοίκηση του Αστέρα Βάρης ευχαρίστησε την διοίκηση των Γλυκών Νερών για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή και τους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Μήταρης Γκόντα  χωρις προβληματα
ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Αρβανίτης, Τσάνι, Πανάγου (69' Κουφοκώστας), Συμβουλίδης, Μιχελής, Ρέκα (65' Κορώνης), Αλεξίου, Βάρδας, Γάσπαρης, Νάνος, Λαναράς.
ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ: Αφουξενίδης, Βεϊόγλου, Ιωακειμίδης, Ιωσήπου, Ντόνης, Καραγιάννης, Ιβάνοφ (90' Κόντι), Κατσούγκρης, Μπάτσι (93' Τούντας), Κοτζάι, Μαυροθαλασίτης (55' Ζαμπάρας).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου