Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ..ΞΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΨΗΛΑ


Η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ  κανοντας πραξη το ..τρωγοντας ερχεται η ορεξη συνεχισε νε τριτη συνεχη νικη  την πορεια της Αυτή τη φορα  κερδισε μεσα στη Κερατεα τον Κεραυνο με 1-0  και πλεον βλεπει τα πραγματα με αισιοδοξια καθως φαινεται ότι οι ενισχυσεις που εγιναν στο ροστερ  αποδιδουν και ο Πετουρης εχει λυσεις και το κυριωτερο αξιοπιστο παγκο
Το ματς κρίθηκε στη δύναμη και το πάθος, με τον Μεντί να είναι ο «χρυσός» σκόρερ για τους Λαυριώτες και τον Τζόι Σεΐτι αυτός που το έφτιαξε με τρομερή προσπάθεια. Το Δημοτικό Στάδιο Κερατέας γέμισε με φιλάθλους και των δύο ομάδων, οι οποίοι κάθισαν δίπλα-δίπλα και απόλαυσαν ένα σπουδαίο ματς με αρκετή ένταση και πάθος εντός αγωνιστικού χώρου. Κυρίαρχη εικόνα ήταν οι μάχες στη μεσαία γραμμή και τα δυνατά μαρκαρίσματα... 
Τόσο ο Κεραυνός όσο και η ΑΠΕΛ είχαν, βέβαια, τα καλά διαστήματα τους, χωρίς όμως να δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες στις δύο εστίες. Από το ξεκίνημα ήταν φανερό πως οι δύο μονομάχοι κοιτούσαν πρώτα τα... νώτα τους. Η πρώτη, πραγματικά, επικίνδυνη κατάσταση δημιουργήθηκε ουσιαστικά στο 23' με ένα κακό διώξιμο στα καρέ της ΑΠΕΛ, όπου η μπάλα χτύπησε στον Μαγγανά και κατέληξε στα χέρια του σταθερότατου Παππά. Στο 30' ο Κεραυνός απείλησε με μια τρομερή κούρσα από δεξιά του Φραγκή, αλλά ο Μπρότσι δεν πλάσαρε σωστά από το ύψος του πέναλτι. Η απάντηση της ΑΠΕΛ ήταν ένα σουτ του Απέργη στο 40' όπου η μπάλα έφυγε ψηλά, με το 0-0 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη το ματς απέκτησε ελαφρώς καλύτερο ρυθμό, με τον Κεραυνό να απειλεί στο 55' με άστοχο σουτ του Ντε Ντέους, ενώ στο 60' από σέντρα του Ντε Ντέους ο Νταής με κεφαλιά αστόχησε για λίγο! Η Λαυρεωτική ήταν εκείνη που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 65', όταν ο Σεΐτι έκανε υπέροχη προσπάθεια από δεξιά, απέφυγε δύο αντιπάλους του και πάσαρε στον αμαρκάριστο Μεντί, ο οποίος με δεξί σουτ έκανε το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 92' ο Κεραυνός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νταή με δεύτερη κίτρινη για προβολή πάνω στον Παντελιά, ενώ με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς και η ΑΠΕΛ, καθώς αποβλήθηκε ο Σεΐτι με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στο 96'***
Μετα  το παιγνιδι  πρόεδρος Βασίλης Πολύμερος και το Δ.Σ. της ΑΠΕ Λαυρεωτικής ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Κεραυνού Κερατέας για την άψογη φιλοξενία. Ο πρόεδρος, δε, κ.Πολύμερος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως «θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διαιτητική τριάδα των Αντιπαριώτη, Δουλγεράκη και Ρούντου για την άψογη σημερινή διαιτησία τους. Αυτά είναι εξαιρετικά σημάδια της δουλειάς που κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κ. Δημήτρης Γιαρένης για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου».
***Διακριθέντες για τον Κεραυνό Κερατέας οι Ξένος, Λιούμης και Νταής. Και από την ΑΠΕΛ οι Τζώρας, Σεΐτι, Πώχος και Παππάς.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Δουλγεράκης, Ρούντος που πηγαν πολύ καλα και συνεβαλαν να βγει το ντερμπυ χωρις προβληματα
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χαντζάρας, Φραγκής (71' Γκόντζος), Μπρότσι, Σότα (82' Σταμάτης), Ξένος, Λιούμης, Μαγγανάς (78' Μαστροκώστας), Κακαράς, Μουσαράι, Ντε Ντέους, Νταής.

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς, Τζώρας, Μαρινάκης, Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Απέργης (78' Βαγγέλη), Μαραγκός, Μεντί (89' Χουσεΐν), Βίλα (62' Σάντρι). Σεΐτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου