Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Ο Α,ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Κάτι καλό χτίζεται στον Παλλαυρεωτικό εν όψει της νέας σεζόν κι αυτό φαίνεται με το... καλημέρα , με την παραμονή του Ανδρέα Δεληγιάννη στην τεχνική ηγεσία! Όπως ενημερωθήκαμε επίσημα, η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε σε όλα με τον φιλόδοξο προπονητή και οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για την επόμενη περίοδο.
Αναμφίβολα πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, αφού οι άνθρωποι του Παλλαυρεωτικού δείχνουν από νωρίς – νωρίς να βάζουν σε εφαρμογή τον προγραμματισμό, ξεκινώντας από τα αυτονόητα... Και λέμε αυτονόητα διότι ο Ανδρέας Δεληγιάννης ήταν απαραίτητο να μείνει στο τιμόνι του συλλόγου, με δεδομένο πως από τα μέσα Δεκεμβρίου που ανέλαβε το τιμόνι,παρουσίασε ένα πολύ καλό και σοβαρό σύνολο και η παρουσία του στον πάγκο κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη
Μιλωντας για την συνεχιση της συνεργασιας του τονισε: ''Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά για την άριστη συνεργασία που είχαμε πέρυσι τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα, εν όψει της νέας σεζόν που έρχεται, το σημαντικό είναι πως έχουμε κοινή φιλοσοφία και κοινούς στόχους με την ομάδα. Έτσι, ανανεώσαμε τη συνεργασία μας και θεωρώ πως με σωστή οργάνωση και με τις κατάλληλες προσθήκες ο Παλλαυρεωτικός θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει. Στόχος για την επόμενη περίοδο θα είναι η άνοδος και νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε''.
Να σημειώσουμε εμείς πως ήδη στον Παλλαυρεωτικό, από την στιγμή που έκλεισαν θετικά το θέμα της παραμονής Δεληγιάννη, τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Μάλιστα υπάρχουνεπαφές με 3-4 παίκτες έμπειρους, επιπέδου Α' κατηγορίας, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου