Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΙΜΑ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου θα κλείσει και τυπικά η σεζόν για την ΑΕΚ. Και αυτό μιας και στην Ένωση έφτασε πρόταση για διεξαγωγή φιλικού με τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών με αφορμή τον εορτασμό της ομάδας του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών για την άνοδο στην Α Κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ.
Το φιλικό θα γίνει μεταξύ της ΑΕΚ Κ20 και της πρώτης ομάδας του Αχιλλέα. Άλλωστε τις τελευταίες εβδομάδες η Β' ομάδα της Ένωσης έδωσε αρκετά φιλικά παιχνίδια με τις Πρώτες ομάδες μικρότερων Κατηγοριών.
Στην γιορτή που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, το "παρών" θα δώσει τόσο ο προπονητής της ΑΕΚ Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος (δεν είναι ακόμα επίσημο) και θα κοουτσάρει ξανά την Β' Ομάδα της ΑΕΚ όσο και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Οι δύο σημαίες της ΑΕΚ θα τιμηθούν από την τοπική ομάδα για την παρουσία τους στο ποδόσφαιρο αλλά και για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Ποδοσφαίρου.
Αξίζει να σημειωθεί πως στον Αχιλλέα γίνεται εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια, ενώ κάθε χρόνο η ΑΕΚ τσεκάρει τα τμήματα υποδομής της για ταλέντα και ειδικά τις τελευταίες χρονιές η ΑΕΚ παρακολουθεί από πολύ κοντά.
ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΕΤΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου