Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

O ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ Γ.ΠΕΠΠΑΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 29 ΟΜΑΔΩΝ Η ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ

                                                                                                                             ΠΕΜΠΤΗ, 03/03/2016

ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,

Σχετικά  με την χθεσινή συγκέντρωση του πρώην πρόεδρου  Γ. Παπαμακάριου και όσα αναφέρθηκαν στα site, ως σύμβουλος της ένωσης που ενδιαφέρομαι αποκλειστικά για το καλό των σωματείων και τίποτα άλλο, θέλω να δηλώσω τα εξής:
Μιλώντας προσωπικά με πρόεδρους σωματείων (Κρυονέρι-Άνοιξη-Παθιακάκης-Αστέρας Μενιδίου-Παλληνιακός - Δόξα Άνοιξης - Διόνυσος  κλπ) οι οποίοι δεσμεύουν τα σωματεία τους δεν παρέστησαν στην χθεσινή συγκέντρωση παρόλο που στην έκτακτη  Γ.Σ. του Δεκέμβριου είχαν συνταχτεί με το αίτημα του κύριου Παπαμακάριου. Εν μέσω πρωταθλήματος και για εξυπηρέτηση προσωπικών επιθυμιών δεν κάνει καλό σε κανέναν  να αναφέρονται αόριστα ότι ‘’κάποια’’ σωματεία στηρίζουν κάποιον για την εκλογική διαδικασία του Ιουνίου. Εάν υπάρχουν τόσα σωματεία πρέπει να δοθούν ονόματα ή  έστω μια φωτογραφία….. εκτός αν το  νούμερο 29 είναι για να δημιουργούμε εντυπώσεις και μόνο ???????!!!!!!


                                                                                                                           ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΠΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου