Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Η ΤΡΙΓΛΙΑ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, με αφορμή το συμβάν του απογεύματος της Τετάρτης, έξω απο την κεντρική είσοδο του γηπέδου Ραφήνας, που είχε σαν αφορμή τον τραυματισμό ενός μικρού αθλητή της Θύελλας,...
παρακαλεί όλους τους αθλητές των τμημάτων υποδομών, να εισέρχονται στο γήπεδο από την θύρα των φιλοξενουμένων ή εναλλακτικά από την μικρή πόρτα που βρίσκεται στον πεζόδρομο με το Δημαρχείο.
Επίσης παρακαλεί θερμά τον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, όπως ενισχύσουν τον φωτισμό στην Λεωφόρο Χρυσοστόμου Σμύρνης, στο ύψος του γηπέδου Ραφήνας και τοποθετήσουν κατάλληλη σήμανση, όπως και να βάλουν και διαγράμμιση διάβασης πεζών στην άσφαλτο.
Τέλος στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας στον μικρό αθλητή της Θύελλας, του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και ας είναι αυτό το ατύχημα, το τελευταίο στην ζωή του.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου