Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΗΛΘΕ Η ΠΑΝΤΑΧΟΥΣΑ ΑΠΟ ΦΙΦΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΟΝΗ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ

Η εκτελεστική επιτροπή της FIFA συνεδρίασε την Πέμπτη και την Παρασκευή και αποφάσισεεκτός των άλλων να ζητήσει την άμεση ανάκληση της απόφασης διακοπής του Κυπέλλου Ελλάδας, από τον Σταύρο Κοντονή.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παγκόσμιας ομοσπονδίας την οποία πρώτο δημοσιεύσε το euronews, αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή στις ελληνικές αρχές, υπογεγραμμένη από FIFA και UEFA, με την οποία θα ζητούν την ανάκληση της απόφασης για διακοπή του κυπέλλου εντός δύο εβδομάδων.
Αιτιολογούν το αίτημα αυτό λέγοντας πως «η απόφαση διακοπής φαίνεται να είναι δυσανάλογη » (σ.σ. με το τι συνέβη). Η επιστολή θα προσθέτει πως «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, οι αρμόδιες επιτροπές της FIFA θα σκεφτούν την επιβολή ποινών».
Θυμίζουμε ότι η ΕΠΟ είχε προσφύγει στη FIFA προκειμένου να ανατρέψει την απόφαση του Κοντονή, μετά τον ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου