Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Ο ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ

Το Πικέρμι γιόρτασε μαζί με τον Αετό στον πρώτο χορό της ομάδας που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αμαδρυάδες το βράδυ της Παρασκευής.
Δημοτικοί άρχοντες, τοπικοί παράγοντες, παράγοντες των ποδοσφαιρικών ομάδων, διοίκηση και φίλοι της ομάδας ήταν εκεί για να γιορτάσουν και να διασκεδάσουν μαζί αφ’ ενός την πορεία της ομάδας του ποδοσφαίρου που διεκδικεί με πολλές αξιώσεις την άνοδο, στην Β΄κατηγορία αλλά και την ανάπτυξη όλων των τμημάτων του Αετού που τον τελευταίο χρόνο έχει πλούσια παρουσία στις ακαδημίες του ποδοσφαίρου αλλά και στα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ .
Επί της υποδοχής ήταν ο Αριστείδης Μπουράνης και ο αεικίνητος Άγγελος Χοβαρδάς. Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος του Αετού Πικερμίου Γιώργος Τσέρμος ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και στη συνέχεια έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Τον λόγο αργότερα πήρε ο κ. Μπουράνης ο οποίος ευχαρίστησε όλα τα μέλη της διοίκησης, τους προπονητές όλων των τμημάτων και τους γονείς που προσφέρουν στον σύλλογο.
Τέλος έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Αντιδήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνού, τον οποίο η διοίκηση της ομάδας του Αετού αποφάσισε να βραβεύσει για την προσφορά και την δράση του στον αθλητισμό του Πικερμίου και σε όλα τα τμήματα του Αετού.
Ο κ. Μπουρνούς παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα μιλώντας αρχικά με την ιδιότητα του Αντιδημάρχου μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου κ. Βασίλη Πιστικίδη, ο οποίος για οικογενειακούς λόγους δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο «όνειρο», όπως χαρακτηριστικά είπε, της δημιουργίας ενός συλλόγου που θα κάλυπτε τις αθλητικές ανάγκες των κατοίκων του Πικερμίου που συνεχώς αναπτύσσεται και έχει ανάγκη τον μαζικό αθλητισμό. Αναφέρθηκε στην πορεία της αντρικής ομάδας η οποία όπως είπε έχει εξασφαλίσει ήδη την άνοδο και έκανε λόγο για τις αθλητικές υποδομές που έχουν γίνει στη Διασταύρωση με την δημιουργία του γηπέδου ποδοσφαίρου και σύντομα με το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, τα οποία είναι χορηγία του Αθαν. Μαρτίνου, αλλά και για το κλειστό γήπεδο και το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στη Διώνη τα οποία πριν λίγες μέρες αδειοδοτήθηκαν. Κλείνοντας ο κ. Μπουρνούς είπε ότι νιώθει ότι ο Αετός Πικερμίου είναι το τρίτο του παιδί και ότι το Πικέρμι έχει ανάγκη αυτή την ομάδα.
Στην συνέχεια ακολούθησε γλέντι και χορός με τους κ.κ. Μπουρνού, Καλφαντή, Χοβαρδά αλλά και την κα. Αποστολάκη να είναι οι πρώτοι που έσυραν τον χορό .
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι Β. Μπουρνούς, Π. Καλφαντής, Δήμητρα Τσεβά, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Δ. Μισοκοίλης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γ. Δουβίτσας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μ. Τσαγκαράκης, Χρύσα Βλαχάκη, Μ. Τσέρμου, η Διευθύντρια του ΝΠΔΔ "Φίλιππος Καβουνίδης" Ευγ. Καπρίγιαννη, από την Θύελλα Ραφήνας ο πρόεδρος Μπ. Μπήλιος, ο Σπ. Λουκάτος και ο Β. Πάντζος, ο πρώην και νυν υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γ. Παπαμακάριος, ο πρόεδρος της Διώνης Ν. Τσαγκαράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου