Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ 3Β Δ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΕΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΒΑΡΗΣ

Όλη την τοπική κοινωνία στο πλευρό του έδειξε πως έχει στην πορεία του στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ο Κυανούς Αστέρας Βάρης. 
Η εκδήλωση για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, την οποία έκανε ο Δημήτρης Πάπιος και ο Στέφανος Κυριαζόπουλος, έγινε αφορμή για να εισπράξουν οι παίκτες, η διοίκηση και οι τεχνικοί της ομάδας τις θερμότερες ευχές από τους πολιτικούς εκπροσώπους του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, το «σπίτι» της ομάδας.
Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Κυανού Αστέρα, Δημήτρης Πάπιος, στάθηκε ιδιαίτερα στη συνδρομή του Δήμου που παρέχει το γήπεδο για την έδρα της ομάδας, το Στάδιο «Κ. Μπαγλατζής», και τόνισε ότι η ομάδα παρά τις όποιες δυσκολίες θα συνεχίσει με αισιοδοξία τον αγώνα της στον ανταγωνιστικό στίβο του ποδοσφαίρου.
Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Vive Mar, τον επίσημο σπόνσορα της ομάδας, ξεκίνησε με ένα όμορφο βίντεο για τις σημαντικές στιγμές της χρονιάς και την παρουσίαση όλης της οικογένειας του Αστέρα.
Πλήθος μικρών παιδιών γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα, δείχνοντας ότι δύναμη της ομάδας είναι το φυτώριό της.
Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος (στη φωτό δίπλα στον Δημήτρη Πάπιο) ευχήθηκε περισσότερες επιτυχίες και εξήγγειλε ότι σύντομα το στάδιο «Κ. Μπαγλατζής» θα διαθέτει νέο χλοοτάπητα αλλά και στέγαστρο για τις κερκίδες.

Η ομάδα τίμησε τον μεγάλο χορηγό της, Βλάση Σταθοκωστόπουλο (στα αριστερα  της φωτογραφίας) απονέμοντάς του τιμητική φανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου