Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

O TΣΙΚΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ

Μια  σπουδαια μεταγραφή ολοκληρώσε ο Ολυμπιακός Λαυρίου . Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Χρήστο Μουστόγιαννη ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Παλληνιακό.
Είναι   μια μεταγραφική προσθήκη, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλη Τσίκλο να παίρνει... πάνω του την υπόθεση και να κλείνει τον ικανότατο μεσοεπιθετικό βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη, οπως έχει κάνει στο παρελθόν τόστες και τόσες φορές. Όσον αφορά την αξία και το βιογραφικό του Μουστόγιαννη είναι περιττό να αναφέρουμε πωςπρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος έχει αγωνιστεί στο υψηλότατο επίπεδο και σε ομάδες όπως το Αιγάλεω, η Κέρκυρα, ο Θρασύβουλος και ο Φωστήρας.
Στον «Φονέα» μάλιστα πέρυσι ήταν αρχηγός στην ομάδα της Β' Εθνικής, ενώ το καλοκαίρι αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα του Παλληνιακού, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος προ ημερών. Ο Μουστόγιαννης δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του κι αυτός είναι ο Ολυμπιακός Λαυρίου.
Αξίζει να σημειώσουμε τέλος πως η παραπάνω προσθήκη δείχνει ξεκάθαρα τη διάθεση του κ. Τσίκλου να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ έτσι ώστε ο σύλλογος να παλέψει για το πρωτάθλημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου