Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Ο ΒΟΗΘΟΣ Π.ΚΥΦΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΤΥΠΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ..ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ!

ΟΤΑΝ ειχαμε εκφρασει τις ενστασεις του διαιτητικου κοσμου ότι δεν νοειται να υπαρχει δευτερη ευκαιρια στις γραπτές εξετασεις και μια κι εξω στις αγωνιστικες ,ΟΥΔΕΙΣ εδωσε σημασια ΣΗΜΕΡΑ λοιπον προέκυψε θεμα  καθως ο Κατερινιώτης βοηθος της φ.λίγκ Παντελής Κυφός που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του τεστ ariet στη Βεροια ,δεν εχει άλλη ευκαιρια ( του γυρισε το ποδι σε μια στροφη )
Η νεα διάταξη  που πέρασε στον κανονισμο είναι ξεκαθαρη  και ΜΟΝΟ αν Η ΚΕΔ τον παραβιάσει θα ξανατρέξει Δειτε τι γραφει η τροποποιηση που περασε ο Βασσάρας στον κανονισμο διαιτησιας  για να το εμπεδώσετε
 «Διαιτητές που απέτυχαν στις δοκιμασίες της παραγράφου 1δ) και 1ε) του παρόντος άρθρου, εξαιτίας αποδεδειγμένης, αρμοδίως, ασθένειας ή τραυματισμού, επανακρίνονται υποχρεωτικά στην πρώτη προκαθορισμένη δοκιμασία που θα ορίσει η Κ.Ε.Δ. μετά από τριάντα (30), τουλάχιστον, ημέρες.
 Ασθένεια ή τραυματισμός που θα προκύψει κατά την διάρκεια των εκάστοτε αγωνιστικών δοκιμασιών που αποφασίζει η ΚΕΔ/ΕΠΟ εξαιρουμένων των δοκιμασιών ταχύτητας (επαναλαμβανομένων σπρίντ 40 ημερών) θεωρείται ως μη επιτυχής ολοκλήρωση των αγωνιστικών τεστ.
 Αποδεδειγμένη ασθένεια ή τραυματισμός, νοείται η έγγραφη ιατρική γνωμάτευση, η οποία κατατίθεται, πριν την έναρξη των αγωνιστικών δοκιμασιών, στην ΚΕΔ/ΕΠΟ
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ο Μπαλατσούκας εχει 2η ευκαιρια γιατι τραυματιστηκε στα 40άρια και είναι πληρως καλυμμενος .’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου