Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

H ANAΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΡΩΤΙΚΟ 7-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

 

Αχιλλέας - ΑΟ Κορωπί 7-1 📣📣❤️🤍👏👏
Μεγαλειώδης νίκη για την ομάδα μας με σκορ 7-1 επί του ΑΟ Κορωπίου
Σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, η ομάδα μας επικράτησε με το εμφατικό 7-1 επί του ΑΟ Κορωπίου, χαρίζοντας στους φιλάθλους μας μια νίκη που θα μείνει αξέχαστη. Από την αρχή του αγώνα, η ομάδα μας έδειξε τις προθέσεις της, ελέγχοντας το ρυθμό και δημιουργώντας συνεχείς φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.
Το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει την εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, καθώς όλοι οι παίκτες συμμετείχαν ενεργά δείχνοντας τη συνοχή και το δέσιμο της ομάδας. Δεν υπήρχε ένας και μόνο πρωταγωνιστής, αλλά μια συλλογική εμφάνιση που έφερε την επιβλητική νίκη.
Η ομάδα λειτούργησε άψογα σε όλες τις γραμμές και εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία, πετυχαίνοντας επτά τέρματα. Το προπονητικό επιτελείο εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπέροχη εικόνα της ομάδας όχι μόνο στο σημερινό αγώνα αφού βλέπουν τους ποδοσφαιριστές τους να κάνουν πράξη όσα έχουν ζητήσει με σοβαρότητα, πειθαρχία και ομαδική δουλειά.
Η νίκη αυτή ήταν αφιερωμένη στον ποδοσφαιριστή μας, Βαγγέλη Πουλή, ο οποίος βιώνει απο χθες την απώλεια της μητέρας του. Οι συμπαίκτες του και οι φίλοι της ομάδας τον στήριξαν έμπρακτα, δείχνοντας ότι στον Αχιλλέα η φράση “είμαστε μια οικογένεια” μας ανήκει ❤️🤍
Τα γκολ σημείωσαν οι Άλεξ Γιάννη, Βαγγέλης Τσιουρής (2), Yiadom Kofi, Θοδωρής Μαραντίδης, Θάνος Νίκας, Βαγγέλης Πουλής ❤️🤍❤️🤍👏👏👏⚽️⚽️⚽️
Ευχαριστούμε πολύ τον φίλαθλο κόσμο που γέμισε για άλλη μια φορά την κερκίδα μας 👏👏
Επόμενος αγώνας την Τετάρτη 2/10 στις 4:45μμ στο γήπεδο του Κουβαρά απέναντι στον Σαρωνικό Αναβύσσου …
Φωτογραφικό υλικό Μέρος Α 📸 Δημητρα Κυριακακη 👏👏
Όλες οι αντιδράσεις:
5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου