Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΚΟ ,ΗΛΘΕ ΙΣΟΠΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΥΝΘΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

🟢⚪𝜱𝜤𝜦𝜤𝜥𝜢 𝜤𝜮𝜪𝜫𝜜𝜦𝜤𝜜 𝜧𝜠 𝜜𝜧𝜜𝜬𝜰𝜨𝜣𝜤𝜜𝜥𝜪
Τη δυνατότητα να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα είχε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας το Σάββατο το απόγευμα σε φιλικό που έγινε στην Έυβοια με τον Αμαρυθνιακό, με το τελικό 3-3 να περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Λίγες εβδομάδες πριν την πρώτη επίσημη σέντρα για την ομάδα μας, ο προπονητής, Πάρης Κωνσταντακόπουλος, είδε τους παίκτες του να ανεβάζουν στροφές και να έχουν πολύ καλή εικόνα σε ακόμη ένα ματς.
Οι παίκτες μας μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν 0-2 με γκολ στο 5′ του Παυλίδη και στο 17′ του Χαϊκάλη. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους. Μείωσαν 1-2 στο 48′ με τον Τόρα, ισοφάρισαν 2-2 στο 54′ με τον Νικολόπουλο, ο οποίος στο 63′ σέντραρε για τον Ντελέκο που έκανε το 3-2, με την ομάδα μας να ισοφαρίζει στο τελικό 3-3 δύο λεπτά μετά, με τέρμα του Βουό.
ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Κυριατζής, Χατζηστάμου, Κόκιος, Βιέννας, Τσέλος, Σαντζάκου, Ζαχαράκης, Ντελέκος, Ταυταρίδης, Γκιόσι, Μπρένερ. (Δέδες, Κουσερής, Λ. Μικές, Μ. Μικές, Ρεσβάνης, Μέτσιο, Νικολόπουλος, Σιαράπης, Πέππας, Τόρα, Πουλιανός).
ΜΑΡΚΟ (Παρης Κωνσταντακοπουλος): Θεολόγης, Βέσι, Λαζαρίδης, Κεφαλάς, Μαρκοπουλιώτης, Καμαρά, Πατσέκο, Πλαστουργός, Ανάκογλου, Παυλίδης, Χαϊκάλης. (Γκίνη, Ριτσωτάκης, Κιούσης, Στρατής, Αθανασίου, Πίκουλας, Πιετρής, Βουό, Κατσής, Μωραΐτακης, Κονταράκης, Κουφάδης).
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο
Όλες οι αντιδράσεις:
Grigoris Karalis και 13 ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου