Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Η ΜΑΡΚΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΝΙΚΟ ΚΑΤΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ .ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΥΝΗΓΟ

 

⚪✍𝚬𝚴𝚨𝚺 𝚷𝚸𝛀𝚻𝚨𝚯𝚲𝚮𝚻𝚮𝚺 𝚺𝚻𝚶 𝚫𝚼𝚴𝚨𝚳𝚰𝚱𝚶 𝚻𝚮𝚺 𝚳𝚨𝚸𝚱𝚶
Ο ΓΣ Μαρκό ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Κατσή, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός.
Γεννημένος στις 8/11/2001 το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Α' κατηγορία των Αθηνών για λογαριασμό του Άρη Πετρούπολης.
Οι εμφανίσεις του κέντρισαν το ενδιαφέρον του Άγιου Ιερόθεου που κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό του λίγα χρόνια μετά. Στη συνέχεια ακολούθησε το πρωτάθλημα της Football League και ο Θεσπρωτός όπου στα δυο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα της Ηγουμενίτσας, ο Νίκος Κατσής είχε εξαιρετική παρουσία.
Η Παναχαϊκή ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του για να μετακινηθεί λίγους μήνες αργότερα στον Παναγρινιακό. Πριν από δυο χρόνια αποκτήθηκε από τον Τηλυκράτη Λευκάδας και στο τέλος της σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ' Εθνική.
Την επόμενη σεζον αγωνίστηκε για μερικούς μήνες στον Τηλυκράτη, για να μετακινηθεί στη συνέχεια στον Παναργειακό όπου με τις εμφανίσεις του και τα γκολ του βοήθησε την ομάδα του Άργους να κατακτήσει το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής τη σεζόν 2023-2024.
Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πρωταθλητισμό και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Καλωσορίζουμε τον Νίκο Κατσή και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ποδόσφαιρο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο
Όλες οι αντιδράσεις:
1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου