Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

 


Πολλα γκολ και ωραια εμφανιση της Θυελλας στο φιλικο που εδωσε ) στο γήπεδο του Ελληνικού και κερδισε με 4-2 τα Σουρμενα

Οι «λιγνιτωρύχοι» προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Κωτσάκης με πλασέ (0-1), στο 25' ο Παπαδάκης ισοφάρισε με σουτ (1-1) και στο 30' ο Γκούμας με σουτ έδωσε πάλι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (1-2). Στο 50' ο Κεφαλάς έφερε ξανά το ματς στα ίσια με πλασέ (1-1), με τη Θύελλα να «καθαρίζει» το ματς στο τελευταίο ημίωρο. Στο 65' ο Παπαδημητρίου έκανε το 2-3 με πλασέ και στο 75' ο Ντολλάνι με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

 

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιώργος Καζαντζής): Αθανασόπουλος (65' Πατέλης), Τόλι, Μαρινάκης, Αθανασίου (80' Φασουλάς), υπό δοκιμή (60' Π. Κωνσταντινίδης), Αρβανίτης (65' Α. Κωνσταντινίδης), Κεφαλάς (60' Ρέτσο), Παπαδάκης (60' Μακρυνόρης), Μαργαρίτης, Φωστέρης, Μουρελάτος (80' Σιούλης)

 

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ανδρέας Ντερτινής): Καλογερόπουλος, Σαμάρκος, Φλώρος, Μαντζώρος, Σταυρίδης, Γερώνυμος, Κοντογιάννης (30' λ.τρ. Μπουντάκης), Χίσο, Γκούμας, Κωτσάκης, Τσούκας

 

Στο τελευταίο ημίωρο έπαιξαν και οι Παπαδημητρίου, Σαντίκου, Μετσοβίτης, Μαργέτης, Πιέτρι, Ντολλάνι, Κούτσικος, Μακροδημήτρης, Μπαλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου