Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΤΟ ΑΝΕΤΟ Η ΜΑΡΚΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΤΗΝ Κ19 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ 3-0 ΔΥΟ ΓΚΟΛ Ο ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ Ο ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ

  𝚬𝚲𝚨𝚳𝚿𝚬 𝚺𝚻𝚶𝚼 𝚸𝚬𝚴𝚻𝚮 𝚮 𝚳𝚨𝚸𝚱𝚶, 𝟎-𝟑 𝚻𝚮𝚴 𝚱𝟏𝟗 𝚻𝚶𝚼 𝚶𝚲𝚼𝚳𝚷𝚰𝚨𝚱𝚶𝚼

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η Μάρκο στο σημερινό (6/9) φιλικό που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη επικράτησε με 0-3 της Κ 19 του Ολυμπιακού που κατέκτησε το UEFA Youth League πέρυσι!
Οι παίκτες του Παρη Κωνσταντακόπουλου είχαν εξαιρετική παρουσια, με καλή κυκλοφορία, αρκετές ευκαιρίες και καλό ρυθμό. Στο 15 ο Παναγιώτης Χαΐκαλης έκανε την κεφάλια μετά τη σέντρα του Παναγιώτη Βεσι όμως η μπαλα έφυγε αουτ. Δυο λεπτά αργότερα η ομάδα μας άνοιξε το σκορ. Ο Μανωλης Καλλέργης εκμεταλλεύτηκε το κακό διώξιμο του αντιπάλου τερματοφύλακα και με σουτ έκανε το 0-1. Το τέρμα αυτό τονωσε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας καθώς ανέβασαν ρυθμό μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Με την συμπλήρωση μισής ωρας αγώνα, ο Μανωλης Καλλέργης έκανε την σέντρα και ο Φώτης Πίκουλας που έκανε το σουτ είδε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακου να μπλοκάρει. Δυο λεπτά αργότερα η Μαρκο έκανε δυο τα τέρματα της όταν ο Φωτης Πικουλας με εξαιρετική ατομική ενέργεια σέρβιρε στον Παναγιώτη Χαϊκαλη και ο τελευταίος με άψογο τελείωμα εκανε το 0-2. Στο 35 το σουτ του Δημήτρη Ανακογλου έφυγε αουτ ενώ στο 40 το φάουλ του Μπαμπη Παυλιδη σταμάτησε στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 53 ο Κωστας Λαζαριδης έκανε τη σέντρα με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να διώχνει με τα ακροδαχτυλα την κεφάλια του Θεμη Κεφαλα. Στο 59' ο Κάσα Καμαρά έκανε την ατομική ενέργεια και το σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 68' εγινε το 0-3 με τον Παναγιώτη Χαϊκάλη από κοντά να στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνια των ερυθρόλευκων αφού πρώτα ο Μπάμπης Παυλίδης είχε κάνει το σουτ.
Στο 83' ο Ροντρίγκο Πατσεκο έκανε το σουτ όμως η μπάλα βρήκε το δοκάρι και κατέληξε εν συνεχεία άουτ.
ΜΑΡΚΟ (Παρης Κωνσταντακόπουλος) Θεολόγης, Βεσι (75' Μωραϊτάκης), Λαζαριδης (75' Αθανασίου), Μαρκοπουλιωτης (75' Ριτσωτάκης), Κεφαλας (75' Γκίνι), Καμαρά (75' Πιέτρης), Ανακογλου (75' Πατσέκο), Πικουλας (75' Αρσενίδης), Καλλέργης (75' Πλαστουργός),Χαϊκαλης (75' Κατσής)), Παυλιδης (75' Κιουσης).
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο
Όλες οι αντιδράσεις:
1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου