Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

ΝΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ,Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΣΤΗΝ Κ17 ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ


· 
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και γένι
ΠΑΟ Καλυβίων - Ακαδημία Ποδοσφαίρου
2 ώρ. 
Από τον ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ στην Κ17 της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο λόγος για τον Νικόλα Αντώνιου, όπου έπειτα από 3 χρόνια εκπαίδευσης στην ομάδα μας κάνει το μεγάλο άλμα, με σκοπό να κυνηγήσει το δικό του ποδοσφαιρικό όνειρο!
Η συγκεκριμένη μεταγραφή αποδεικνύει περίτρανα το συστηματικό πλάνο που ακολουθούμε στην ακαδημία μας, όπου οι αθλητές είναι στο επίκεντρο και στόχος είναι να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους είτε στην ανδρική μας ομάδα είτε σε κορυφαίο επίπεδο.
Ο Νικόλας με το εξαιρετικό ταλέντο του, είναι αποτέλεσμα της φιλοσοφίας, του οράματος και της σκληρής δουλειάς που έχει θέσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ως τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, ο Γιώργος Καπουρανης, μαζί με τους γιούς του Αλέξανδρο και Θάνο, να βοηθήσει όλα τα παιδιά να εξελιχθούν και να να γίνουν αθλητές elite επιπέδου.Συγκεκριμένα, σε διάστημα 4 ετών είναι ο 8ος αθλητής από την ακαδημία μας που μετακινείται σε υψηλό επίπεδο.
Ο Νικόλας ξεκίνησε από το τμήμα Κ14 και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να ξεχωρίσει. Σε ηλικία μόλις 15 ετών, έγραψε ιστορία παίζοντας στην ανδρική ομάδα μας, στη Β' κατηγορία.
Νικόλα, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτό το νέο, συναρπαστικό ταξίδι που ανοίγεται μπροστά σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου