Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΥ Η ΜΑΡΚΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΟΚ ΜΕ 1-0

 

🟢⚪𝝟𝝖𝝠𝝜 𝝚𝝞𝝟𝝤𝝢𝝖 𝝟𝝖𝝞 𝝫𝝞𝝠𝝞𝝟𝝜 𝝢𝝞𝝟𝝜 (𝝟𝝖𝝞) 𝝨𝝩𝝤 𝝟𝝤𝝦𝝮𝝥𝝞
Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η Μαρκό είχε την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα από την αγωνιστική κατάσταση του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Η ομάδα μας φιλοξενήθηκε σήμερα, Σάββατο (7/9) στο 'Αντώνης Πρίφτης' του Κορωπίου από τον ομώνυμο σύλλογο, με τον προπονητή μας, Πάρη Κωνσταντακόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής στα πρόσωπα εκείνα που αγωνίστηκαν λίγα λεπτά στο φιλικό της Παρασκευής (6/9) με τον Ολυμπιακό Κ19.
Το τελικο 0-1 άφησε ικανοποιημένο το τεχνικό επιτελείο που είδε τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν να βγαζουν διάθεση, ευκαιρίες και πολλά τρεξίματα, κάτι που ήταν και το ζητούμενο.
Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Διονύσης Πλαστουργός με ωραίο πλασέ αφού εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του αμυντικού.
ΜΑΡΚΟ ( Παρης Κωνσταντακοπουλος) Καραστεργιος, Γκινη, Ριτσωτακης, Αθανασίου (70' Κουφάδης), Πιετρης, Αρσενιδης, Κιούσης, Πατσεκο, Μωραϊτάκης (62' Κονταράκης), Πλαστουργος, Κατσης
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "FULL TIME พลย Co Mlas.Co Co M MARKO FC 11 品 Nas.Co A.O. A.O.KOPONI Γ.Σ. MARKO FC 1N2T MAPKO KOROPI FC 0-1 JILIL TIMEFU 7,3' Πλαστουργός JIL.L TIMEFUI TIMEFULLTME TIME 6nЛ TIMEFULL TIME"
Όλες οι αντιδράσεις:
13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου