Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗ .ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΙΖΟΝ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΕ Η ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 


Ο ΠΑΟ Καλυβίων, με έδρα την Ανατολική Αττική, είναι μια ακαδημία ποδοσφαίρου που κατέχει ηγετική θέση στην περιοχή. Η ακαδημία μας, υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Καπουράνη, του υπεύθυνου ακαδημίας και προπονητή Θάνου Καπουράνη, και του προπονητή της πρώτης ομάδας Αλέξανδρου Καπουράνη, προσφέρει προγράμματα για πάνω από 330 παιδιά ηλικίας 4 έως 19 ετών, κάνοντας την την μεγαλύτερη σε αριθμό ακαδημία στην Ανατολική Αττική.

Η σεζόν 2023-24 αποτέλεσε μια περίοδο σημαντικής ανάπτυξης και εξέλιξης για την ομάδα μας. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ανδρικό τμήμα που θα στελεχωθεί από ταλαντούχους νέους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας. Με την ενίσχυση του προπονητικού επιπέδου και την εισαγωγή σύγχρονων τεχνολογικών παροχών, εξασφαλίσαμε ότι οι αθλητές μας έχουν τα εργαλεία για να βελτιώσουν την απόδοσή τους με ταχύτερο και ακριβέστερο τρόπο.

Προπονητής της πρώτης ομάδας είναι ο Αλέξανδρος Καπουράνης με τον άμεσο συνεργάτη και γυμναστή της ομάδας αλλά και της ακαδημίας Δημήτρης Παπαϊωάννου. Ο Κωνσταντίνος Μιχάλης είναι προπονητής τερματοφυλάκων, ο Βασίλης Παπαϊωάννου είναι αναλυτής GPS, ο Θοδωρής Θεοδωρίδης είναι αναλυτής αγώνα και ο Βαγγέλης Κατσαβρίας είναι προπονητής αποκατάστασης.

Η αναβάθμιση του προπονητικού επιπέδου, η χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων και η εστίαση στη λεπτομέρεια έχουν αποδώσει καρπούς. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, πετύχαμε δύο σημαντικές μεταγραφές στα τμήματα Κ17 της Super League, με τους Κουγιουμτζίδη (2008) και Αντωνίου (2008) να μετακινούνται στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα. Επιπλέον, οι Μετάι (2006) και Παπαϊωάννου (2007) προωθήθηκαν στις ομάδες Κ19 του Ιωνικού και του Άρη Βούλας.

Η πρώτη μας ομάδα διατήρησε τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας στην ΕΠΣΑΝΑ με 18έτη, και 14 από τους αθλητές της προέρχονται από την ακαδημία μας. Επιπλέον, 16 από τους 22 παίκτες σημείωσαν γκολ κατά τη διάρκεια της σεζόν, με την ομάδα να ξεκινά σε αρκετούς αγώνες με πλειοψηφία νεαρών παικτών . Αναλυτικά 8 αγώνες με 9 μικρούς , 19 αγώνες με 10 μικρούς και 3 αγώνες 11 μικρούς στην ενδεκάδα . 

Οι στόχοι μας για την παραμονή στην κατηγορία στην οποία αγωνιζόμαστε, καθώς και η προώθηση των αθλητών μας σε ανώτερο επίπεδο, επιτεύχθηκαν με επιτυχία. Η ακαδημία μας συνεχίζει να αναπτύσσεται και να θέτει τις βάσεις για ένα ακόμη πιο επιτυχημένο μέλλον, προσφέροντας στα παιδιά μας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εξελιχθούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Επαγγελματική Προσέγγιση και Παροχές

Αξίζει να σημειωθεί ότι για ένα ερασιτεχνικό σωματείο, οι παροχές που προσφέρει ο ΠΑΟ Καλυβίων στους αθλητές του είναι σπάνιες και εξαιρετικά ποιοτικές. Η ομάδα μας λειτουργεί με επαγγελματικά πρότυπα, παρέχοντας αναλυτική προπόνηση, εξειδικευμένη υποστήριξη και σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Αυτές οι παροχές καθιστούν την ακαδημία μας ελκυστική τόσο για ποιοτικούς όσο και για ανερχόμενους παίκτες της περιοχής μας, προσφέροντάς τους τις κατάλληλες συνθήκες για να εξελιχθούν και να αναδειχθούν.

Με τη συνεχή μας δέσμευση στην ανάπτυξη των αθλητών μας και την επαγγελματική προσέγγιση που ακολουθούμε, ο ΠΑΟ Καλυβίων είναι έτοιμος να αποτελέσει μια μεγάλη δύναμη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια, θέτοντας υψηλά πρότυπα και δημιουργώντας μια ισχυρή βάση για μελλοντικές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου