Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

ΗΤΑΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΙΝΗΣ ,ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ 19 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ

 Συνεχίζει και τη σεζόν 24-25 στον Αστέρα Βάρης ο… «υδραυλικός» Γιάννης Χριστίνης.

Ο 19χρονος άσος, τη περασμένη σεζόν πραγματοποίησε το ντεμπούτο στην Γ’ Εθνική, κάνοντας μία εξαιρετική σεζόν και καταγράφοντας 33 συμμετοχές, 6 ασιστ και 1 γκολ.

Είναι ανασταλτικός μέσος, αλλά έχει υιοθετήσει συνήθειες μέσου αμυντικού στη γενικότερη ικανότητα του να “φτιάχνει” παιχνίδι. Είναι μετρ στην ανάκτηση της μπάλας και την αντεπίθεση…

Ο Χριστίνης έχει την ικανότητα να κλέβει μπάλες, να συνδέει τις γραμμές, να οργανώνει τους συμπαίκτες του και να καλύπτει χώρους.


Μπορεί και αλλάζει με χαρακτηριστική άνεση κατεύθυνση και κινείται επιθετικά, χωρίς την μπάλα. Επίσης, κοντρολάρει εξαιρετικά την μπάλα, από την πρώτη επαφή και μπορεί να την κρατά υπό τις όποιες συνθήκες.

Αξίζει να επισημάνουμε, ό,τι ο Γιάννης Χριστίνης, έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών συλλόγων απο τη Super League 2 με τις εμφανίσεις του στη περσινή σεζόν και βρίσκεται στο μπλοκάκι αρκετών σκάουτερ μιας και είναι στην ιδανική ηλικία για το βήμα παραπάνω.

Η ανακοίνωση του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ:

Ο σχεδιασμός για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 συνεχίζεται.
 
Ο ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον κ. ΧΡΙΣΤΙΝΗ ΓΙΑΝΝΗ
 
Η συνεργασία επετεύχθη μετά από συνάντηση του προέδρου κ. ΑΝΤΑΡΤΗ ΑΝΔΡΕΑ και του κ. ΖΑΡΑΔΟΥΚΑ ΓΙΑΝΝΗ με τον κ. ΧΡΙΣΤΙΝΗ ΓΙΑΝΝΗ .
 
ΓΙΑΝΝΗ συνεχίζουμε δυνατά για διακρίσεις και νίκες με το Αστέρι στο στήθος!!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου