Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΙΩΝΑΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β ΕΠΣΑΝΑ

Ανακοίνωσε Ίωνα Παπαϊωάννου ο Άρης Βούλας
"Ήρθε η στιγμή να αρχίσουμε να επενδύουμε και σε νέα ταλέντα. Αποκτήσαμε τον 16χρονο Ελληνοαμερικανό μέσο, Ίωνα Παπαϊωάννου, με καταγωγή από τη Βούλα.
Ο Παπαϊωάννου (γεννημένος το 2007), θα ενισχύσει την ανδρική μας ομάδα, προερχόμενος από μία απολύτως επιτυχημένη χρονιά στη Β’ ΕΠΣΑΝΑ! Ηταν ο πρώτος σκόρερ της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟ Καλυβίων στη Β’ ΕΠΣΑΝΑ την αγωνιστική σεζόν 2023-24 και ο νεαρότερος παίκτης της κατηγορίας που ηγήθηκε της ομάδας του στο σκοράρισμα. Υπήρξε μέλος του κλιμακίου της προεθνικής Κ16 της ΕΠΣΑΝΑ -την περίοδο 22-23- κατά τη διάρκεια της οποίας οδήγησε την Κ16 του ΑΟ Βουλιαγμένης στην κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Έχει εμπειρία και από το επίπεδο των ακαδημιών της Super League, αφού τα προηγούμενα δύο χρόνια έδωσε το παρόν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της Κ17 της ΑΕΚ και του ΟΦΗ.

Καλώς ήλθες Ίωνα στην οικογένεια του Άρη Βούλας και σου ευχόμαστε να εξελιχθείς και να αποτελέσεις την φετινή έκπληξη στην ομάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου