Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

ΠΛΗΡΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΑΣΣΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 

💬Ακαδημίες ΑΟΚ. Είναι ο κύριος λόγος που εγώ προσωπικά, μαζί με τον Γιώργο Καραμπουρνιώτη και τον Δημήτρη Γιαννίκη, ασχοληθήκαμε με τα ποδοσφαιρικά πράγματα της πόλης και ιδιαιτέρως με τον ιστορικό ΑΟ Κορωπιου, γιατί πάντοτε το πιστεύω μου ήταν η ανάπτυξη του Αθλητισμού στα νέα παιδιά, στα παιδιά της πόλης μας!
👍Οι Ακαδημίες του ΑΟΚ μεγαλώνουν & αναπτύσονται με μοναδικό γνώμονα την οργάνωση, τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στα παιδιά, με τις πιο ασφαλής συνθήκες και απαρτίζονται από επαγγελματίες ανθρώπους του χώρου, τεχνικό επιτελείο, προπονητές, γιατρούς ώστε να ανέβουν πιο ψηλά.
👉Με μεγάλη χαρά λοιπόν, ανακοινώνουμε την νέα Γιατρό των Ακαδημιών μας κα Αναστασία Παπαμιχάλη. Είναι Παιδίατρος με μεγάλη εμπειρία από το 2011 στα γήπεδα της ΕΠΣΑΝΑ ως γιατρός σε ακαδημίες και αντρικά τμήματα ομάδων. Είναι επίσης Πτυχιούχος πρώτων βοηθειών του Ερυθρού Σταυρού.
👉 Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τον κύριο Δημήτρη Κουλοχέρη, ως το νέο Τεχνικό Διευθυντή των ακαδημιών του Α.Ο. Κορωπίου 1903, που έχει διατελέσει ως προπονητής ακαδημιών : Ακαδημίες Ρότσα, Παναθηναϊκό, Μικτές Ανατολικής Αττικής νέους και παίδες, Αήττητος Σπάτων, ΑΟ Άρτεμις, ΑΟ Κορωπίου, Φοίβο Βάρης, Αφίδνες, Προφήτη Ηλία, Βικτόρια Κοστάντζας κ.α. και έχει συμμετάσχει σε αρκετά τουρνουά του εξωτερικού, όπως Βαρκελώνη, Ρώμη, Γκέντεμποργκ, Σαν Μαρίνο, Νάπολη κ.α.
👉Να ενημερώσουμε επίσης ότι από τη νέα σεζόν, οι Ακαδημίες μας εκτός απο ολα τα τμήματα που ήδη υπάρχουν και θα αναπτυχθούν, θα δημιουργηθεί και τμήμα κοριτσιών ποδοσφαίρου.
❗️Τηλέφωνα επικοινωνίας για ενημέρωση των γονέων για τις Ακαδημίες ΑΟΚ:
Τεχνικος Διευθυντής:
Δημήτρης Κουλοχέρης 6909905300
Υπεύθυνοι Ακαδημιών εκ μέρους της διοίκησης του ΑΟΚ:
Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας 6986352689
Γιώργος Καραμπουρνιώτης 6944444889
Δημήτρης Γιαννίκης 6975466731
Τηλ Γραφείου Ακαδημιών: 2106628244
Όλες οι αντιδράσεις:
Δημήτρης Κουλοχέρης και 33 ακόμη
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Αποστολή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου