Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ Σ .ΑΝΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Γ.ΚΑΒΑΣΗ


 

Τη Δευτέρα 17/6 , ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη Βούλας πραγματοποίησε τον τελευταίο του αγώνα για τη σεζόν 23-24 με αντίπαλο τους παλαιμάχους των ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ.

Πριν την έναρξη του αγώνα το ΔΣ των Βετεράνων του Άρη Βούλας και ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Μανώλης Στεφανάκης τίμησε τον κ. Γιάννη Νικολάου, απο τους παλαιμάχους των Κουκουβάουνων, τον κ. Λουκά Καραδήμο, πρωταθλητή με τον ΑΟ Κερατέας τη φετινή σεζόν και πρώην προπονητή του ΓΣ Άρη Βούλας και τον κ. Γιώργο Καβάση, προπονητή του ΑΟ Κυανού Αστήρ Βάρης για την εξαιρετική φετινή πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική και πρώην προπονητή του ΓΣ Άρη Βούλας.

Θερμή υποδοχή εισέπραξε απο όλους τους Βετεράνους του Άρη Βούλας, ο πρόεδρος του ΑΟ Κυανού Αστήρ Βάρης, κ. Αντρέας Αντάρτης, ο οποίος ήταν παρών στο γήπεδο και απένειμε την τιμητική πλακέτα στον κ. Καβάση Γιώργο.

Στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, όπου αγωνίστηκαν και τα δυο τιμώμενα πρόσωπα κ.κ. Καραδήμος και Καβάσης, έγινε ένα πολύ όμορφο και χορταστικό ματς με τον προπονητή του Αστέρα Βάρης Γιώργο Καβάση να δείχνει και τις επιθετικές του αρετές σκοράροντας ένα πολύ όμορφο τέρμα.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι υπεύθυνοι των Βετεράνων του Άρη Βούλας, είχαν ετοιμάσει πλούσιο μπουφέ με καλαμάκια και άφθονα ποτά, μπύρες και αναψυκτικά.

Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου