Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΙΝ0 ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΑΛΜΑΡΕ Ο ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ

 

Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. του Α.Ο Σαρωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γκίνο!
Ο Δημήτρης αγωνίζεται στη γραμμή του κέντρου και πρόκειται για ποδοσφαιριστή με σπουδαίο βιογραφικό καθώς ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έχει να επιδείξει 20 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Super League με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ μετρά επιπλέον 180 συμμετοχές σε Β' και Γ' Εθνική, έχοντας αγωνιστεί κατά σειρά σε Φωστήρα, Άρη, Παναργειακό, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, Ιωνικό, Χανιά, Προοδευτική, Πανιώνιο, Ρόδο, Περαμαϊκό και ΑΟ Υπάτου, με τις δύο τελευταίες να είναι οι ομάδες που αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο.
Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Γκίνο στην οικογένεια του Σαρωνικού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία, νίκες και διακρίσεις!
Το Δ.Σ. του Σαρωνικού Αναβύσσου
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ποδόσφαιρο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου