Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ



 Τάκης Μπαλτάκος είπε ότι θα κινηθεί θεσμικά για όσα έγιναν στην πρόσφατη σύσκεψη για τη διαιτησία και την Πέμπτη (30/3) η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή τη Δευτέρα (3/4), προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις.

Όπως αναφέρεται σχετικά, θα δοθεί εξουσιοδότηση στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να κάνει τα προβλεπόμενα, «ώστε τα γεγονότα της Δευτέρας 27/03/2023 να παρουσιαστούν για ποινική, πειθαρχική και αστική αξιολόγηση ενώπιον όλων των αρμόδιων εθνικών και υπερεθνικών αρχών».

Αναλυτικά: «Την Δευτέρα 03/04/2023 θα συνέλθει η Ε.Ε. της ΕΠΟ, με μόνο θέμα την παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μπαλτάκο, για την διενέργεια όλων των προβλεπόμενων ενεργειών, ώστε τα γεγονότα της Δευτέρας 27/03/2023 να παρουσιαστούν για ποινική, πειθαρχική και αστική αξιολόγηση ενώπιον όλων των αρμόδιων εθνικών και υπερεθνικών αρχών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου