Πλούσιο θέαμα είχε το φιλικό του Αστέρα Βάρης με τον ιστορικό Αρίων Παγκρατίου (ΕΠΣΑ), όπου επικράτησε με 6-0.

Απο τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι παίκτες του Καβάση έδειξαν τις διαθέσεις τους και θα μπορούσαν, αν ήταν πιο προσεκτικοί στη τελική προσπάθεια να ανοίξουν νωρίτερα το σκορ. Κάτι που έγινε στο 32ο λεπτό με τον Αλεξόπουλο να βγάζει την ασίστ στον Γιάννη ο οποίος έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, εκτέλεση κόρνερ απο τον Φαμέλη ο Γκερκι πήδηξε ψηλότερα απο όλους και με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Ο καταιγιστικός επιθετικός ρυθμός του Αστέρα συνεχίστηκε με σκόρερ αυτή τη φορά τον Χριστίνη που πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, όταν ο Δημητρόπουλος έβγαλε τη σέντρα απο δεξιά και με σουτ στη κίνηση έκανε το 3-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 50ο λεπτό Ρίζος έβγαλε την ασιστ στον Αλεξόπουλο, ο οποίος με σουτ μέσα απο τη περιοχή έκανε το 4-0. Στο 67ο λεπτό αντεπίθεση για τον Αστέρα, ο Γιάννης έβγαλε ωραία σέντρα και ο Παντίδης απο δεξιά έκανε το 5-0.
Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Μπελαβράκης με όμορφη ατομική ενέργεια απο αριστερά, όταν πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αστέρας Βάρης (Γιώργος Καβάσης): Μουλιανάκης, Δημητρόπουλος, Αγγελίδης, Μειμαρογλου, Βαμβακούλας, Μπάκας, Χριστίνης, Γκεργκι, Φαμέλης, Αλεξόπουλος

Αγωνίστηκαν και οι: Ρίζος, Παντίδης, Σκουρλής, Μπαρα, Μπελαβράκης, Καλλιγας, Τζάτζος, Παναγιώβτου, Ισαλαρι