Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Η ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΜΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ Β ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ

 


Σε φοβερά εορταστικο κλίμα, στο οποίο συμμετείχαν κερκιδα και αγωνιστικός χωρος, πραγματοποιηθηκε την περασμένη Κυριακή η γιορτή της Ομάδας μας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την Ανοδο στην Β κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ! Με την παρουσία τους μας τίμησαν εκτός το πλήθος κόσμου και οι : κ.Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας, Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Σφηττός, κ.Dionyssis Kerassiotis επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης, ο κ. Μιχαλης Φατσης, μέλος της Διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ,ο κ. Panagiotis Liakoutsis Πρόεδρος του ιστορικού ΑΟΚ, Ο κ. @Γιώργος Αλεξίου, Πρόεδρος του Γ.Σ. Παπασιδερης και οι κκ. Stratos Levadezos και Νικος Λιακούτσης, τέως Πρόεδροι της ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ.
Χαιρετισμό έστειλε ο Δήμαρχος Κρωπίας, κ. Δημήτρης Κιούσης, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση. Στην επιστολη του, εκτός από τις ευχές και τα συγχαρητήρια για τα επιτεύγματα της ομάδας μας, επισήμανε το ήθος τόσο των εμπλεκομένων στην ομάδα, όσο και των αθλητών της Ακαδημίας και των γονέων τους.
Μαζί μας επίσης ήταν και η Β΄Ομάδα του A.O. Kyanous Asteras VARIS για το πολυ ομορφο μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι. Μετά το πέρας του παιχνιδιού, ο Πρόεδρος της ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ Γεώργιος Γκίκας, απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Ανδρέα Αντάρτη, Αντιπρόεδρο του Κυανου Αστέρα Βαρης, για την εξαιρετική πρώτη εμφάνιση της ομάδας του στο Πρωταθλημα της Γ κατηγοριας ΕΠΣΑΝΑ.
Στην συνέχεια ακολούθησαν οι χαιρετισμοι των προσκεκλημένων μας, η απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου στους ποδοσφαιριστές μας και μετα...το καθιερωμένο μπουγέλο με τις σαμπάνιες για τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ καθως και πυροτεχνήματα.
Η εκδήλωση μας έκλεισε με την υπόσχεση να προσπαθούμε πάντα έντιμα και με τα δικά μας μέσα εντός αγωνιστικου χώρου για το καλύτερο!
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Fotis Tsogas για την κάλυψη των ηχητικών της εκδήλωσης, τον κ. Aggelos Nikolas για το βιντεο και τις υπέροχες φωτογραφίες και ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που μας στηρίξατε όλη την σεζόν και βρεθήκατε μαζί μας στην χαρούμενη αυτή στιγμή για την Ομάδα μας,
Εμείς ξεκινάμε τον σχεδιασμο της επόμενης σεζόν (άντε καλα, μπορεί να κάνουμε και λίγες διακοπούλες 😛)
Καλό καλοκαίρι από τους 35 και κάτι ανθρώπους που πλαισιώνουν το Ανδρικό Τμήμα και....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου