Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ " ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ' ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ

 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παλληνιακού, σε ένδειξη σεβασμού και τιμής στη μνήμη τεσσάρων Ανθρώπων του Παλληνιακού, διοργανώνει το Σάββατο 7/5 και ώρα 16:00, Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Μνήμης.
Η Οικογένεια του Παλληνιακού δεν ξεχνά 4 πρόσωπα που αγάπησαν, τίμησαν και υπηρέτησαν τον Σύλλογο με σεβασμό και ανιδιοτέλεια.
Λείπουν από κοντά μας, αλλά θα είναι για πάντα μέσα στις καρδιές μας.
Τιμώμενα πρόσωπα θα είναι οι:
Παναγιώτου Γιάννης
Παναγιώτου Δημήτριος
Κιούρκος Σωκράτης
Αραχωβίτης Νικόλαος.
Ο Παλληνιακός ευχαριστεί θερμά τους Συλλόγους Θύελλα Ραφήνας, Γλυκά Νερά και Ατλαντίδα για την άμεση και θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα Συμμετοχής.
Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΪΟΥ ΩΡΑ16:00 ΤΟΥΡΝΟΥΑ MNHMHS 2022 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΟΥΡΚΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ ΝΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ATLANTIS FC ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ 1957 CUNS ΝΕΡΩΝ ANTENT 1971 山ص INHIRA ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Γ.ΔΕΔΕΣ‎"‎
11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου