Τρίτη 19 Απριλίου 2022

ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΛΟΓΕΡΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΠΗΔΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΑΣΣΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑ ΛΑΓΩΝΙΔΗ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ

 

Δύο πολύ σημαντικές στιγμές για τα παιδιά της Ακαδημίας του Σαρωνικού στο διάστημα της παρουσίας τους στη Θεσσαλονίκη.
Η πρώτη έχει να κάνει με την επίσκεψη στο ξενοδοχείο τους από τον Αλέξη Καλογέρη. Έναν εν ενεργεία επαγγελματία ποδοσφαιριστή που σήμερα αγωνίζεται στην Super League 2 με τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ στην καριέρα του έπαιξε στο υψηλότερο επίπεδο με τις φανέλες του Άρη και της Βέροιας. Ο Αλέξης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στην περιοχή μας με την ομάδα του Πρωτέα και προπονητή τον Τάκη Μακροδημήτρη που πίστεψε στο ταλέντο του και τον βοήθησε σημαντικά στα πρώτα βήματα της καριέρας του.
Η δεύτερη συνάντηση των παιδιών έχει να κάνει με μια μεγάλη δόξα του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Κώστα Λαγωνίδη, που σήμερα είναι υπεύθυνος στην Ακαδημία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Και οι δύο αυτοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου μίλησαν στα παιδιά του Σαρωνικού και τους εξήγησαν μεταξύ άλλων την μεγάλη σημασία της συνέπειας και της σκληρής δουλειάς, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα κυνηγήσουν τα όνειρα τους ώστε να τα κάνουν πραγματικότητα.
Μιχαλης Φατσης, Akis Chasapis και 17 ακόμη
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου