Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ.ΒΑΖΕΙ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΕΝΩ ΑΚΥΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΛΟΓΩ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ
Αυτή την Τετάρτη 02/03/2022 και ώρα 3μμ θα γίνει ο επαναληπτικός ημιτελικός αγώνας της ανδρικής ομάδας στα Σπάτα. Οι προγραμματισμένες προπονήσεις της Ακαδημίας το απόγευμα της Τετάρτης δεν θα πραγματοποιηθούν.
Ο Σύλλογος θα διαθέσει πούλμαν για οργανωμένη και δωρεάν μετάβαση στα Σπάτα, που θα ξεκινήσουν κάτω απο το γήπεδο της Βούλας, στο Ηρώο, στις 2μμ. Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή και να κλείσετε θέση, γονείς και αθλητές της Ακαδημίας ή οποιοσδήποτε άλλος φίλαθλος θα μπορείτε να το κάνετε μέχρι σήμερα Δευτέρα το βράδυ στις 9.30μμ με τηλέφωνο στη γραμματεία. Χωρίς να το δηλώσετε δε θα μπορείτε να μπείτε στα πούλμαν, ενώ θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το εισιτήριο εισόδου εκει θα είναι 5 ευρώ. Δωρεάν είσοδος για όσους είναι κάτω των 18 και φυσικά ισχύει για ολους ανεξαιρέτως οι περιορισμοί και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται περί covid.
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, άτομα που στέκονται και γρασίδι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου