Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΤΡΙΓΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ

 

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο ή Τριγλία Ραφήνας κατέβαλε την αντίσταση της μαχητικής Σταμάτας, σημειώνοντας την πεμπτη νίκη στο πρωτάθλημα και τρίτη συνεχόμενη.
Στο πρώτο ημίχρονο στο 13΄ ο Δημήτρης Παπάζογλου βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Ο Σύρακας στο 16΄ χρειάστηκε να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση στο σουτ του Ραυτακόπουλου.
Στο 21΄ ο Κωνσταντίνος Τσούκας με δυνατό σουτ έκανε το 1-0και έβαλε μπροστά την μεγάλη ομάδα της Ραφήνας στο σκορ.
Στο 33΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση ο Σιατραβάνης βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΓρηγόρηΣύρακα. Η απάντηση της Τριγλίας ήρθε στο 44΄ οταν δυνατό σουτ του Άντυ Σένε τράνταξε το δοκάρι του Μανουσάκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να πάρουν κάτι από τον αγώνα.
Στο 73' μετά από ασίστ του Ζαφειροπούλου ο Κωνσταντίνος Τσούκας έκανε το 2-0 για την Τριγλία, σημειώνοντας και το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 83' λίγο έλειψε να γίνει το 3-0 όταν από εκτέλεση φάουλ του Ζαφειρόπουλου παρενεβλήθηκε ο Νταής και έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Σύρακας, Τζίτζης, Παπαδιονυσίου, Μεϊμάρογλου, Τσούκας Ι. , Γερώνυμος, Παπάζογλου (86΄ Δελαπόρτας), Νταής, Σένε (64΄ Καρκασίνας), Ζαφειρόπουλος (89΄ Κονταρίνης) ΤσούκαςΚ..
Α.Ο. Σταμάτας: Μανουσάκης, Ταμπακάϊ, Πατρινός, Γιαννακίδης, Σιατραβάνης, Δεσύλλας (46΄ Παπιδάκης), Ραυτακόπουλος (71΄ Μαντζιώρος), Χρυσανθακόπουλος (83΄ Τσουρουλας), Μπερμπάντης (83΄ Ρουκάϊ), Οσμενάϊ (83΄ Τσεβάς), Κοσκινάς.
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου