Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΚΩΟΥΤΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ "ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ .Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ,ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ"

 


 Ο κωουτς Γιώργος Δημητρόπουλος δεν μασαει τα λόγια του και καθως βλεπει ότι ξεκινουν οι προπονησεις και στην Γ εθνικη το μυαλο του παει και στα τοπικα ερασιτεχνικα πρωταθληματα και φυσικα στον Κεραυνο Κερατεας και διαβαστε πως ξεδιπλωνει τις σκεψεις του για την επομενη μερα ,εφοσον όλα εξελιχθουν ομαλα και σημανει επανεκινηση

 «Δουλεύουμε και φροντίζουμε ωστε να είμαστε έτοιμοι εάν και εφόσον μας το επιτρέψουν οι ειδικοί επιστήμονες. Η ιστορία του Κεραυνού είναι τέτοια, που όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να  δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, καθώς οι φίλαθλοι είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί  υπεραγαπούν την ομάδα της περιοχής και έχουν ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις από όλους μας. Θα είμαστε χαρούμενοι όταν τους συναντήσουμε ξανά στον φυσικό μας χώρο το γήπεδο.

Είναι απαραίτητο ομως την επόμενη μερα να υποστηριχθούν οι διοικήσεις όλων των ομάδων να προετοιμαστούν και εκείνες ωστε να αντέξουν το βάρος της επαναδραστηριοποίησης. Είναι και οι παράγοντες κρίκος της αλυσίδας του ποδοσφαίρου και μάλιστα πολύ σημαντικός.

 Στην επανεκκίνηση θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, με μοναδικό γνώμονα την σωματική και ψυχική υγεία όλων των εμπλεκομένων. Αθλητές προπονητές παράγοντες φίλαθλοι  γονείς και πολιτεία να βοηθήσουμε ώστε να ανοίξουν δρόμοι εκτόνωσης για τους πολίτες αυτής της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου