Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΜΙΛΤΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ .ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΕΙ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εν όψει των εορτών , θέλαμε να κάνουμε κάτι , όλοι όσοι συμπαρασταθήκαμε στην αγωνιώδη προσπάθεια του Μίλτου και να τον βοηθήσουμε.
Στην αρχή όλων η συμμετοχή ήταν πραγματικά συγκλονιστικά υπέροχη και όταν χρειαζόταν αίμα ,αλλά και σε κάθε περίπτωση , απ' όλο το ποδοσφαιρικό φάσμα της Ανατολικής Αττικής και όχι μόνο.
Λόγω της πανδημίας η αρχική σκέψη για την διεξαγωγή ενός αγώνα δεν είναι εφικτή.
Θα γίνει λοιπόν μία λαχειοφόρος με μία μικρή συμβολική οικονομική τιμή , για να μπορούν όλοι να συμμετάσχουμε.
΄Εχουμε μία προσφορά ενός Λαπ -τοπ που θα ανακοινώσουμε σύντομα τον χορηγό αυτής της προσφοράς, ενός ανθρώπου , που πάντα δείχνει με τις πράξεις του πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι και θα κερδίσει το λαπ -τοπ , όποιος έχει τα ίδια 4 τελευταία ψηφία με τον πρώτο λαχνό του κρατικού λαχείου που θα δίνει στις 31 Δεκέμβρη.
Χρειαζόμαστε μία ευρεία κινητοποίηση απ'όλες τις ομάδες , ακόμα και από τις ακαδημίες , γιατί το κόστος όπως προαναφέραμε είναι πολύ μικρό και μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε.
Φυσικά δεκτή κάθε προσφορά από όποιον θέλει και μπορεί.
Είμαστε μία τριμελής ομάδα διαχείρισης , αλλά χρειαζόμαστε και άλλους.
Η διάθεση των λαχνών θα έχει μία κεντρική κατεύθυνση και μπορεί κάποιος να διαλέξει όποιον λαχνό θέλει, αρκεί να μην έχει διατεθεί.
Ο νικητής θα ξέρει ότι κέρδισε το μεγάλο δώρο , αν τα 4 τελευταία ψηφία ταυτίζονται με τα 4 τελευταία του κρατικού λαχείου και αν θέλει , θα τον ανακοινώσουμε .
Όποιος επίσης θέλει να βοηθήσει στην όλη κινητοποίηση είναι ευπρόσδεκτος γιατί ο σκοπός είναι ιδιαίτερος.
Το μέϊλ επικοινωνίας είναι: petsigo@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου