Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

ΤΑΚΗΣ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ" ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ .ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜ0 .ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΦΑΒΟΡΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΑ"

 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΑΚΗ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ:
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ:
Ο αγώνας του Κρυονερίου μας άφησε με ανάμικτα συναισθήματα. Από την μία αισθανόμαστε θλίψη για τα άσχημα γεγονότα που οδήγησαν στην διακοπή του αγώνα και θα ήθελα να μην αναφερθώ περαιτέρω σε αυτά γιατί όσο τα συζητάμε διαιωνίζονται και το αποτέλεσμα είναι να πληγώνεται το ποδόσφαιρο που όλοι αγαπάμε. Το αγωνιστικό σκέλος μας έδωσε μεγάλη ικανοποίηση καθώς πήραμε μια μεγάλη νίκη στην έδρα της ομάδας που ήταν πρώτη στη βαθμολογία και από τα φαβορί για την είσοδο στα play off. Όλη την εβδομάδα προετοιμάσαμε την ομάδα με τον συνεργάτη μου Θανάση Σαβούρδο, τόσο αγωνιστικά αλλά και με έμφαση στο ψυχολογικό κομμάτι καθώς ξέραμε πως θα παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την θέληση, το πάθος και την προσήλωση τους στο παιχνίδι που ελέγξαμε στην μεγαλύτερη διάρκεια του με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο στην επανάληψη, που δεχθήκαμε πίεση από τους γηπεδούχους. Ενδεικτικό της εξαιρετικής μας εικόνας αποτελεί το γεγονός ότι πετύχαμε το 2ο γκολ μας ενώ αγωνιζόμασταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κόεχλερ. Όλοι όσοι αγωνίσθηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και θα ξαναπώ ότι τους αξίζουν πολλά μπράβο.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ:
Η συνέχεια αναμένεται εξίσου δύσκολη με αντίπαλο μια εξαιρετική ομάδα όπως ο Παλλαυρεωτικός, ο οποίος διαθέτει μια πολύ έμπειρη και δεμένη ομάδα και θα έρθει στην Ανάβυσσο με ανεβασμένο ηθικό μετά την σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Αχιλλέα. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε και αυτό το παιχνίδι με την απαιτούμενη συγκέντρωση και σεβασμό και θα προσπαθήσουμε όπως πάντα για το καλύτερο δυνατό.
Στον όμιλο μας δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί και όλες οι ομάδες βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία κάτι που σημαίνει ότι τα πάντα είναι ρευστά και ενδέχεται με 2-3 θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα να υπάρξουν σημαντικές ανακατατάξεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθώς δεν επιτρέπεται η παραμικρή χαλαρότητα που θα αποφέρει απώλειες βαθμών. Όλοι οι αντίπαλοι είναι αξιόλογοι και επικίνδυνοι. Εμείς προχωράμε ενωμένοι και με χαμηλά το κεφάλι βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Athanasios Savourdos, Akis Chasapis και 6 ακόμη

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΈ ΌΛΟΥΣ ΑΣΤΟΎΣ ΝΆ ΡΊΧΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΊΤΕΣ ΦΟΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΑΥΓΆ ΚΑΙ ΣΦΑΊΡΕΣ ΜΕ ΌΠΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΆ ΘΑ ΡΊΞΟΥΝ ΒΌΜΒΑ ΝΑ ΦΆΝΕ 5ΣΥΣΥΓΧΑΡΗΤΙΑ ΚΑΙ ΠΆΛΗ ΣΕ ΌΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή