Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΑΚΗΣ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ" Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ"

 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΑΚΗ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ:
Αν και οι εκτός έδρας βαθμοί είναι πάντα πολύτιμοι, η ισοπαλία στον αγώνα της Κυριακής μας άφησε μια πικρή γεύση για δύο λόγους. Ο πρώτος ήταν ότι ενώ πήραμε το προβάδισμα και ελέγχαμε το παιχνίδι, από μια αδράνεια και κακή επιστροφή από δική μας εκτέλεση κόρνερ, δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης σε αντεπίθεση της Μάχης. Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι παρά την αγωνιστική και αριθμητική μας υπεροχή, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε παίκτης της αντιπάλου ομάδας, δεν καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ της νίκης παρά τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε.
Πρέπει όλοι μας να αντιληφθούμε πως στο επίπεδο της Α' ΕΠΣΑΝΑ τα λάθη κοστίζουν βαθμούς και γι' αυτό πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι αμυντικά και πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται.

Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και πιστεύω ότι δουλεύοντας στα λάθη μας στις επόμενες προπονήσεις θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στο επόμενο εντός έδρας αγώνα μας με αντίπαλο τον Αχιλλέα. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Μάχης για την πολύ καλή φιλοξενία και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου