Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Ο ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΠΙΡΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ανανέωση συνεργασίας με Καπίρη Μανώλη

Ο Α.Ο. Βουλιαγμένης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας της για δεύτερη συνεχή χρονιά με τον Τεχνικό Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Μανώλη Καπίρη.
Ο Μανώλης Καπίρης με το ήθος του, την αγάπη του για το σύλλογό μας , την προπονητική του εμπειρία, καθώς και την αντίληψη του για ένα σύγχρονο και ποιοτικό τρόπο εκμάθησης ποδοσφαίρου και ριζικής αλλαγής του αγωνιστικού προφίλ του ποδοσφαιρικού μας τμήματος αντικατοπτρίζει  το όραμα της  Διοίκησης για τη δημιουργία της ομάδας των επόμενων ετών .
Το έργο του κ. Καπίρη  και των συνεργατών του κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένο εώς σήμερα και είναι πλήρως ταυτισμένο με την φιλοσοφία της ομάδας μας. Η αγάπη για τον αθλητισμό, ο σεβασμός στην προσωπικότητα, η σωστή εκμάθηση της τεχνικής του σύγχρονου ποδοσφαίρου, η ένταξη στο κοινωνικό σύνολο, αλλά κυρίως η αντίληψη ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και πρέπει να το διασκεδάζουμε, είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε.
Με την σωστή και μεθοδική δουλειά στο γήπεδο, καθώς και με τη συστηματική προσπάθεια αθλητών και προπονητών, αποτελεί στόχο άμεσα στο μέλλον, η στελέχωση του ανδρικού τμήματος ποδοσφαίρου του Α.Ο. Βουλιαγμένης από αθλητές που θα έχουν βγει μέσα από την λειτουργία και φιλοσοφία της ακαδημίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου