Κυριακή 31 Μαΐου 2020

META AΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΙΑ Ο ΑΚΗΣ ΧΑΣΑΠΗΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΘΩΚΟ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΎ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ,ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ Δ.ΓΙΑΡΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ"ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΜΑΣ .ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ .ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΠΛΟΧΕΡΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ""


Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΑΚΗΣ ΧΑΣΑΠΗΣ Σ ΕΝΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΕΝΣΤΑΝΤΑΝΕ  ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΑΚΗ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΑ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 
Akis Chasapis
 ·

Κλείνοντας μια ωραία τριετία στον προεδρικό θώκο της ομάδας μας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ορισμένους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα σε εμένα αλλά κ στην ομάδα. Κατα πρώτον ευχαριστώ τους συνεργάτες μου Ακη Τάκη , Αριστο Παπαδοπουλο , Νικολαου Γιώργο , Καμποσο Παντελή , Αρμαο Γιάννη , Φατση Μιχάλη , Δημήτρη Δεληγιαννη , τον γιατρό μας Ματσαγκο Γιώργο που ήταν άμεσος και σχολαστικός για όλους τους αθλητές του συλλόγου μας. Ευχαριστω τη γραμματεία του συλλόγου , τους χορηγούς μας που στάθηκαν κ στέκονται δίπλα στον σύλλογο , τον αρχηγό της ομαδας μας Μιλτο Ζουμπουρλη που κατάφερε να μας παρασύρει με την υπερβολική αγάπη που έχει στην ομάδα.
Θελω επίσης να ευχαριστήσω την διοίκηση Σοφρωνη του δήμου Σαρωνικου που συνεργάστηκε και στάθηκε δίπλα μας όσο μπορούσε , βέβαια όχι όσο θα θέλαμε η είχαμε ανάγκη και κυρίως τον κύριο Αποστολη Αποστολου που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να διορθωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα ο υπάρχων φωτισμός του γηπέδου μας (αν και πάλι είναι λίγος τουλάχιστον καταφέραμε κ τον βελτιώσαμε ) καθώς και τον κύριο Κώστα Κατιναρη, τον ηλεκτρολόγο του δήμου που όποτε του ζητήθηκε ήταν άμεσος στο να ρύθμισει η να διόρθωσει το φωτισμό του γηπέδου μας . Σε αυτό το σημείο για να είμαι δικαιος θέλω να ευχαριστήσω και τη διοίκηση του τωρινού δημάρχου Κου Φιλιππου που από την αρχή έδειξε την πρόθεση του να σταθεί στο πλευρό του συλλόγου μας .Ειμαι αισιοδοξος ότι δεν θα διαψευστούν οι προσδοκιες μας για ο,τι έχουμε συζητήσει.
Επισης οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Επσανα κ τον κύριο Γιαρενη ιδιαιτέρως για την άριστη συνεργασία που είχαμε
.Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ βέβαια και στους αθλητές της ομάδας μας σε όλες της περιόδους της διοίκησης μας για τον σεβασμό που έδειξαν στο σύλλογο και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της περιόδου της ανόδου. Αν κ με τους περισσότερους δεν συνεχίσαμε την συνεργασία μας, έχω την ανάγκη να τους δείξω το σεβασμό κ την εκτίμηση μου !!
 Τέλος θέλω να εκφρασω την εκτίμηση και τον σεβασμό μου στο πρόσωπο του προπονητή και φίλου μου Τάκη Μακροδημητρη, ο οποίος στάθηκε δίπλα μου και με βοήθησε με την εμπειρία του σε πολλά ζητήματα του συλλόγου.Βεβαιως οφείλω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές που στάθηκαν δίπλα μας αυτά τα 3 χρόνια !! Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο προσφερει τοσο χαρες όσο και λυπες , εντάσεις κ προβλήματα .
 Στο τέλος όμως μένει η γλυκιά αίσθηση του ότι κάτι κατάφεραμε κ αφήσαμε πίσω μας αν μάλιστα σκεφτεί κανεις ότι επιτύχαμε το εκατο τοις εκατό των προαναγγελθεντων στοχων μας από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας. Αφήνουμε λοιπόν όλα αυτά ως παρακαταθήκη στην επερχόμενη διοίκηση με την ελπίδα να συνεχίσουν το εργο μας και να το εξελίξουν ακόμα περισσότερο προς οφελος του συλλόγου μας. Τους δηλωνω ότι εφόσον θέλουν την βοήθεια μου θα τους την προσφέρω απλόχερα !! Καλή συνέχεια κ πολλές επιτυχίες στο σύλλογο μας !! Με εκτίμηση σε όλους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου