Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΒΙΩΤΙΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΟ ΜΕΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΧΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΥΟ ΓΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ BY STON 3o ΚΑΙ 4ο ΓΥΡΟ!!

Στο συνεδριακό κέντρο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας, στον Άγιο Σπυρίδωνα, διενεργήθηκε σήμερα (Τετάρτη, 20/5) το απόγευμα η κλήρωση για την ανάδειξη του κυπελλούχου ερασιτεχνών του νομού για τη σεζόν 2019-2020.
Στην κληρωτίδα μπήκαν 7 ομάδες: Α.Ο. Υπάτου (Γ' Εθνική), Π.Ο. "Αμβρυσσέας" Διστόμου, Π.Α.Ο. Κόκκινου, Α.Ο. "Η Θήβα", Α.Π.Ο. "Παναλίαρτος", Α.Σ. "Παμβαγιακός" (Α' Ε.Π.Σ.Β.) και Α.Ο. Μελισσοχωρίου (Β' Ε.Π.Σ.Β.).
Μετά από τις κληρώσεις που έγιναν παρουσία αρκετών παραγόντων των σωματείων, κυπελλούχος Βοιωτίας για τη σεζόν 2019-2020 αναδείχθηκε ο Α.Ο. Μελισσοχωρίου.
Η ομάδα που αγωνίστηκε στον Β' όμιλο της Β’ κατηγορίας θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2020-2021.
Ο Α.Ο. Μελισσοχωρίου αγωνίστηκε μόλις στους δυο πρώτους γύρους του θεσμού καθώς πέρασε χωρίς αγώνα ("by") τον 3ο και τον 4ο γύρο.
Στον 5ο γύρο (προημιτελικά - "8") είχε κληρωθεί με την ομάδα του Π.Ο. "Αμβρυσσέας" Διστόμου.

Οι κληρώσεις
Θυμίζουμε ότι ο θεσμός είχε διακοπεί ενώ είχε γίνει μόλις ένας αγώνας για την 5η φάση (προημιτελικά – «8») και συγκεκριμένα το ματς Π.Α.Ο. Κόκκινου – Π.Α.Σ. “Κιθαιρών” Καπαρελίου, την 11 Μαρτίου, στο δημοτικό γήπεδο του Κόκκινου που είχε λήξει με σκορ 2-1. Ετσι την πρόκριση στην 6η φάση (ημιτελικά – «4») είχε πάρει η ομάδα του Κόκκινου.
Για αυτό τον λόγο, αρχικά, διενεργήθηκε κλήρωση μεταξύ αυτών των τριών «ζευγαριών» για να προκύψουν οι τρεις ομάδες που «πήραν» την πρόκριση στους «4» από αυτά τα «ζευγάρια».
Την «πρόκριση» πήραν οι ομάδες του: Α.Ο. Υπάτου, Α.Π.Ο. “ Παναλίαρτος ” και Α.Ο. Μελισσοχωρίου.
Ετσι, μαζί με την ομάδα του Π.Α.Ο. Κόκκινου μπήκαν στην κληρωτίδα για να προκύψουν τα «ζευγάρια» της 6ης φάσης (ημιτελικά – «4»).
Τα «ζευγάρια»που προέκυψαν ήταν: Α.Π.Ο. “Παναλίαρτος”-Π.Α.Ο. Κόκκινου και Α.Ο. Μελισσοχωρίου-Α.Ο. Υπάτου.
Στη συνέχεια έγινε κλήρωση μεταξύ αυτών των δυο «ζευγαριών» για να προκύψουν οι ομάδες που «προκρίθηκαν» στην επόμενη, 7η φάση, στον «τελικό».
Την πρόκριση πήραν και το «ζευγάρι» του… «τελικού» ήταν: Α.Ο. Μελισσοχωρίου - Π.Α.Ο. Κόκκινου.
Στην τελευταία κλήρωση που έγινε το μπαλάκι που βγήκε πρώτο έγραφε Α.Ο. Μελισσοχωρίου και έτσι η ομάδα του Μελισσοχωρίου στέφθηκε κυπελλούχος Ε.Π.Σ. Βοιωτίας της σεζόν 2019-2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου