Κυριακή 17 Μαΐου 2020

ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ Π, ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (Η ΚΑΘΕ ΕΝΩΣΗ ΟΡΙΖΕΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ) ,ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ Η ΜΑΡΚΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ' Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΩΣ ΦΙΝΑΛΙΚΣΤ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΑΝΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ,ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΔΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ"


Απόσπασμα της δήλωσης του κ. Παναγιώτη Διακοφώτη,μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ, στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών, αναφορικά με την διαδικασία κλήρωσης για το κύπελλο των Ενώσεων.
Η απόφαση η δικιά μας δεν είναι ότι με την κλήρωση η κάθε Ένωση θα ορίσει Κυπελλούχο. Θα αναδείξει αυτόν που έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κύπελλο Ελλάδος.Δεν θα πάμε να δώσουμε κύπελλο σε μια ομάδα που κληρώθηκε. Στον κυπελλούχο κάθε Ένωσης για την περίοδο 2019-10 δεν θα υπάρχει όνομα, θα υπάρχει μια παύλα. Για αυτό είπαμε ότι όσες ομάδες δεν επιθυμούν να πάρουν μέρος στο κύπελλο Ελλάδος της νέας περιόδου να μην πάρουν μέρος στην κλήρωση, αυτό που έκανε η Ρόδος. Ίσως να μην διατυπώθηκε σωστά γιατί ήταν μια εκτελεστική που κράτησε τέσσερις ώρες».
Η ΟΜΑΔΑΡΑ μας, ως φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ 2019-2020 θα επαναλάβει για μία ακόμη φορά, ότι οι απονομές,τίτλοι και μετάλλια κυπέλλου κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους,όπως και οι άνοδοι στις κατηγορίες.
Τα συμπεράσματα δικά σας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου