Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΕΥΤΥΧΗΣ" ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ .ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ"




Μία σεζόν όνειρο, μία σεζόν γεμάτη πρωτιές! Αήττητος πρωταθλητής για την αγωστική περίοδο 2019-2020 και τώρα… νταμπλούχος!
Ναι καλά διαβάζετε.
Ο ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα, ενώ έφτασε και στην κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ πιστοποιώντας με τον πιο εμφατικό τρόπο την απόλυτη κυριαρχία του στο ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής με το φετινό νταμπλ που πέτυχε για δεύτερη φορά στην ιστορία του.
Λένε, πως η τύχη βοηθά τους τολμηρούς και ο σχεδιασμός τους πάντες.
Τον Αστέρα Βάρης φέτος δεν τον σταμάτησε ούτε η κληρωτίδα ούτε ο κορονοϊός…
Ο πρόεδρος του Αστέρα Βάρης Δημήτρης Πάπιος, μετά το τέλος της κλήρωσης δήλωσε στο vivasports.gr :
“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Μαρκό που έφθασε στον τελικό του Κυπέλλου. Θέλαμε να γίνει αυτός ο τελικός γιατί θα ήταν ένας αγώνας διαφήμιση για το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής.
Να ευχαριστήσω όλους τους παρευρισκόμενους που ήταν σήμερα στη κλήρωση και για το αδιάβλητο αυτής .Iδιαίτερα  την επιτροπή κυπέλλου και το ΔΣ της Ενωσης για 
την άψογη διαδικασία
 
.”
Συγκινημένος ο πρόεδρος του Αστέρα Βάρης έστειλε μήνυμα στον κόσμο των 3Β : “Είμαστε πια Νταμπλούχοι… Θέλω να σας ευχαριστήσω που ήσασταν όλη αυτή την αγωνιστική περιόδο στο πλευρό μας. Σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας και στη Γ’ Εθνική για να πάει η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου