Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΟΔΣΗ ΒΕΒΑΙΨΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Μείναμε Σπίτι - Μείναμε Ασφαλείς- Βγαίνουμε ΝΙΚΗΤΕΣ
Μετά από δύο και πλέον μήνες και με την έναρξη της Β Φάσης για την ασφαλή άσκηση σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους, οι αθλητές μας θα βρεθούν σήμερα στο γήπεδο της Ανθούσας.Θα γίνει η απαραίτητη συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού και η κλινική εξέταση απ τον γιατρό της ομάδας για την έκδοση της σχετικής βεβαίωσης για είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους .
Στους ΝΙΚΗΤΕΣ και παρά το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι τον προσεχή Σεπτέμβριο , θεωρούμε ότι πιθανή 5μηνη απενεργοποίηση των ποδοσφαιριστών θα έχει ολέθριες επιπτώσεις στην υγεία τους με πολλά προβλήματα τραυματισμών στην πορεία .
Έτσι λοιπόν ξεκινάμε άμεσα προπονήσεις,με μόνο στόχο την ομαλή τους επανένταξη σε προπονητικό ρυθμό τηρώντας ταυτόχρονα όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα υγείας που επιτάσσει η παρούσα κατάσταση και ορίζουν οι αρμόδιες Αρχές.
Είμαστε ένα απ τα πρώτα ερασιτεχνικά σωματεία που επανέρχονται στις προπονήσεις και θα το κάνουμε με υπευθυνότητα και με στόχευση στην διατήρηση της υγεία όλων μας σε όλα τα επίπεδα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου